Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet velem a baj? Igényes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a baj? Igényes, normális lánynak hiszem magam, mégis?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyetemre járok, értelmes lány vagyok. Szeretek olvasni, írni, szívesen nézek zenét, megyek színházba, moziba, BÁRHOVÁ is.

Nem iszom, nem drogozom, nem ment át rajtam a fél város, sőt.

Budapesti vagyok, mégsem vagyok magamtól elszállva.

Nincsen semmim megcsináltatva, nem öltözködöm kihívóan, nem vagyok prűd.

Nem vagyok kövér.

Elmondások alapján szép vagyok, csinos vagyok, szép vonásaim vannak, smink nélkül is szép az arcom. Nem is festem túl magam, szempillaspirállal járok az esetek 70%-ában.

Vannak barátaim, szeretem a családomat.

Fél éve vagyok egyedül, ugye jött a koronavírus, szóval igazából most próbálok újra ismerkedni. Még nem nagyon mozdulok ki, így tinderen próbálkozom.

Egyszerűen képtelen vagyok 2-3 napos beszélgetéseket fenntartani. Ha kérdezek, az a baj, hogy miért faggatózom, ha mesélek, miért ömlengek. Ha felveszem a sziamizu tempót, ha átveszem az irányítást, ha azonnal írok, ha lassan, egyszerűen SEMMI, de semmi nem elég jó.

10 nap alatt 97 matchem lett. Nagyjából 15 fiú írt rám. Ebből kb 10 a sziadugunk kategória volt különböző tálalásban, a maradék 5 próbált ismerkedni.

És pár óra, esetleg nap után kudarcba megy az egész.

Már mindenre gondoltam, de egyszerűen nem értem. Volt több barátom, mindegyikkel tudtam beszélgetni, vannak barátaim, velük is tudok, sőt. Szerintem szertenek az emberek. Nem magamban látom a fő hibát. Persze, tudok önző, lusta, hisztis lenni, makacs vagyok, na de ezek pár óra alatt nem buknak elő, ez nem lehet a gond.

Nem, nem fuckboyokat keresek, sőt. Kiver a víz a fehérjehuszároktól.

Ismerkedtem több vidéki fiúval, volt vidéki barátom is. Sokan írják itt, hogy a vidéki fiúk dolgosak. Hát én eddig ezt kicsit sem tapasztaltam.

Fogalmam sincs, hol ismerkedjek, hol tudnék beszélgetni úgy, hogy azért a saját igényeimet (amik persze biztosan irreálisan magasak azzal, hogy szeretném, ha nálam nagyobb darab lenne, nem lenne drogos, alkesz, és kinőtt volna az egyetemi haverozós, nőzős korból, legyen megbízható társ) megtartsam, és ne egy 173 centis, 53 kilós fogatlan, bandzsa, utcaseprő fiúval kelljen összeállnom.

Segítetek kitalálni, mi a gond?

Szívesen beszélgetek, fogadok tanácsot!

Köszönöm!

2020. jún. 11. 19:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
85%

Nekem a leírásod hihetetlenül előítéletesnek tűnt. Sok ember van, aki előadja a makulátlant és azt hiszi, hogy egy főnyeremény a mintaéletével. Közben meg tele van görccsel, előítélettel, megfelelési kényszerrel és nincs egy jó sztorija, nincs élete, nincs egyénisége...

Én nem vetem meg azt, aki néha iszik.

Azt sem, akinek több partnere volt, mint egy, vagy volt egyéjszakása.

Azt sem, aki szeret amknkelni vagy körmöt festeni.

Azt sem, aki edz.

Te meg attól érzed magad jónak, hogy nem vagy ilyen. Le vagyok nyűgözve.

Azt tudjuk, mit nem csinálsz.

De engem az érdekelne, mit csinálsz, mitől vagy te jó társ és társaság?

2020. jún. 11. 23:46
 22/36 anonim ***** válasza:
64%

"Nem olyan könnyű egyébként a nagyvilágban sem ismerkedni."

Ennél soha sem volt könnyebb, milyen buta szöveg ez? Egy normális NŐNEK pedig már túl könnyű.

Am a 13-as válaszolta meg a kérdésed. Ha szeretnéd, kifejtem neked privátban, de szerintem nem értenéd meg.

2020. jún. 11. 23:50
 23/36 anonim ***** válasza:
Miből élsz?
2020. jún. 12. 09:06
 24/36 anonim ***** válasza:
75%
Szia. Ha egy nyalás érdekelne, akkor dobj egy üzit ;)
2020. jún. 12. 09:09
 25/36 anonim ***** válasza:
82%

Tényleg leírsz egy első hallásra tökéletes barátnő jelöltet aki mégsem talál senkit. Valószínűleg mégiscsak az igényeidde lesznek itt a gondok.

Akik normálisak voltak és komolyan akartak veled ismerkedni valószínűleg nem érdekeltek így már rég a barát zónában kötöttek ki nálad.

2020. jún. 12. 10:08
 26/36 anonim ***** válasza:

- Szóval legyen 180 körül, mert a magasság szempont.

- Legyen diplomás vagy minimum intelligens is (ez mondjuk jogos elvárás, de attól még RITKA és ezt főleg egy egyetemista lánynak illene tudni, akitől még ha nem reálszakos sem állnak távol olyan fogalmak, mint átlag, medián, szórás).

- Lehetőleg legyen budapesti, hiába nyitsz vidék felé, a vidéki is tudja, hogy túl hosszú élete nem lenne a dolognak. És kétféle vidéki van általában. Az egyik - az általad említett dolgos - akihez te költözöl oda a gazdaságba és megtanulsz gazdálkodni és asszonynak lenni. A másik - aki menekülne vagy léhűtő és jól érzi magát - ott meg ő költözne oda hozzád, ez gondolom megint nem játszik nálad érthető okokból.

És ha mindezeknek a feltételeknek megfelel, akkor még komoly kapcsolatot is akarjon.

Ja, és ő tegye meg az első lépést is...

Az intelligens pedig ott kezdődik, aki különbséget tud tenni aközött, hogy a DAGADTSÁG az önálló döntés, zabálás és/vagy hanyagság eredménye, a magasság pedig genetika.

És ettől még senki nem mondta, hogy ne lehetne ilyen szempontod. Olyan szempontod is lehet, hogy legyen zöld szemű, a hajának a hossza legyen pontosan 8 milliméter és előny ha az oviban kisautó volt a jele.

Csak ezzel egyre jobban szűkíted azt a kört ami egyébként sem túl nagy és egy idő után az lesz a vége, hogy a felszínes szempontjaid fogják kiszorítani a helyükről a reális elvárásokat. Mert ugyebár a magasság egyből látszik ahogy minden más külsőség is, de a belső tulajdonságok megjátszhatók, az első szexig mindenképp.

Az ötödik ilyen után meg már nem fogod érteni, hogy mi lehet a baj és magadban keresed a hibát, miközben a szempontjaidban kellene.

Mert olyan férfiakra lősz, akinél az a jellemző, hogy szimultán 3-4 nő írogat nekik olyan szinten, hogy

- Szia, ma este felmehetek hozzád?

- Vagy legyen inkább holnap?

- Írj!

- Na, mizu? Miért nem írsz?

De te ezt nem fogod látni. Te egy 180 feletti, sármos, jóképű srácot fogsz látni, aki nyugodt és magabiztos a randin és nem látod szorongás vagy görcs jelét, hiszen a srác pontosan tudja, hogy vagy veled fog ma este szexelni, vagy nem, és úriemberként elköszön, majd válaszol valamelyik szerencsétlennek a 3 közül, hogy "Szia, bocsi hogy nem írtam, épp egy haldokló cicát élesztettem újra, jöhetsz ha gondolod, de írd meg 5 percen belül, különben áthívom a haverokat sörözni."

2020. jún. 12. 12:30
 27/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat.

Írtam már itt egyszer magamról, és egyöntetűen az lett a végeredmény, hogy mekkora nagyképű rongy vagyok.

Én nem nézem le azokat, akik edzenek, vagy körmöt festenek. Egy héten legalább kétszer festem át a körmöm, edzek egyébként gyakran. De edzés és edzés között, valamint smink és smink között is hatalmas a különbség.

Egy végtelenül őszinte, barátságos, kedves, bújós lány vagyok. A párom első gondolatától az utolsóig figyelek mindre. Beilleszkedtem eddig minden családba 100%ig, remek a viszonyom a saját családommal is. Egy szeretni tudó, szerethető lány vagyok, bármennyire is nem tűnik annak.

Sportolok, egészségesen főzök, sütök. A 165 centimhez 55 kilogramm körül vagyok, C kosaras melltartóval. Sportos, csinos alakom van.

Nem várom el, hogy izomagy legyen a másik, felőlem lehet 180/100 kiló, nem ez a fontos számomra. Igen, a magasság az, ennyi. És vannak sajnos olyan "dagadtak", akik genetika miatt olyanok, ha egy falatot sem esznek, akkor sem mennek 156/70 alá.

2 éve stabil munkahelyem van, noha részmunkaidős állás, hiszen tanulok. Asszisztens vagyok egy cégvezető mellett. Rengeteg feladat és felelősség van a nyakamban.

Emellett csinálom az egyetemet, 4.5 feletti átlaggal, TDKzom.

Beszélek 3 idegen nyelven.

Vannak barátaim, sztorijaim is.

Én nem kitűnni akarok a tömegből, sem szebb, sem jobb nem akarok lenni. Bizonygatni sem akarok.

2020. jún. 12. 15:04
 28/36 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen az előző kommentemnek sincs some értelme.

Mik azok a dolgok, amik szerintetek kiemeljék egy lányt a többi millióból?

Innen könnyebb nézni talán ezt, én bármit írok, nem lesz olyan jó.

2020. jún. 12. 15:09
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyan tökéletes vagy akkor már találnod kellett volna valakit. Ha ennek ellenére sem találtál senkit akkor nem minden másik férfiban van a hiba hanem mégiscsak benne, bármilyen nehéz is ezt elhinni.
2020. jún. 12. 15:10
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Aki asszisztens egy cégvezető mellett, diplomázik, intelligens, jó családból származik, jól néz ki, az körülbelül a top 5% férfiakra hajt. Ezek mellett nehogy kitaláld nekem, hogy te egy kedves lány vagy aki a kis dolgozó, átlag Pistikével összejönne....

Válogatós vagy mert úgy fondolod megteheted és megérdemled a legjobbat. Majd egyszer megtalál egy fiatal orvos vagy vállalkozó aztán meglesz a párod.

2020. jún. 12. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!