Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha rosszul esik, hogy a srác reggel lemondta a randinkat, hogy inkább tegyük át holnapra?
Az indoka az volt, hogy szeretne elmenni egy barátjához beszélgetni ma, mert most halt meg nemrég a papája.
Nyilván ez nem vicces dolog, és nyilván egy régebbi barátja lehet, hogy fontosabb neki, mint én, mert végül is még csak randizgatunk.
De egyrészt nem tegnap történt a haláleset, tehát nem váratlan hír, már tegnap este is tudta, nem értem, miért pont most reggel találta ki, hogy át akar menni.
Meg azért sem szeretem az ilyet, mert emiatt már így is máskorra beszéltem egy találkozómat, mert hogy ma este randim lesz. (Mondom, ha váratlan dolog jött volna közbe, az más lenne.) És kajával is készültem.
Nem reagáltam még neki semmit, mert rosszul esett kicsit.
Tudom, hogy eléggé felfújom, de ilyenkor mit kéne csinálnom? Elmondani nem fogom ezt neki.
Mit kéne csinálnod? Csendben lenyelni a dolgot. Régebben történt a haláleset, és? A gyász nem feltétlen úgy működik, hogy meghal egy hozzátartozód és te azonnal napokon át tartó sírógörcsöt kapsz. Van aki tudja tartani magát egy ideig, és csak (kicsit) később kerekedik rajta felül a gyász. Miért nem tegnap ment? Gondolom ma reggel beszélt a barátjával, hogy tudna-e rászánni egy kis időt este, mert nincs jól lelkileg.
Ha tegnap szólt volna a barátja és a pasi azonnal megy, akkor meg az lenne a bajod, hogy szólnak a haverok és azonnal ugrik a pasi...
Szerintem teljesen érthető, hogy ilyen esetben inkább a lelkileg rosszul lévő barátját vígasztalja ahelyett, hogy egy x. randira menne el egy szinte idegennel.
#7, de ha például reggel szólt a barátja, hogy átmehetne egy kicsit beszélgetni mert most nagyon rosszul van, hogy szólhatott volna tegnap este?
Szerintem túlreagálod. Egy nappal lett elhalasztva a randi, nem nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!