Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik férfitípus a legkelendőbb nálatok a következő selejtek közül?
Ha valamelyiket mindenképp választani kell, különben olyasmi történik, ami a legszörnyűbb, amit el tudtok képzelni és akár még a halálnál is rosszabb. Örökkévalóságig keringtek az űrben, elcsúful a testetek vagy meghal a számotokra legfontosabb ember.
Tehát TÉNYLEG valamit válasszatok a felsorolt opciók közül.
Én a szexuálisan deviánst mondom.
Bár a fentiek közül egyik fajtából sem volt dolgom senkivel, legalábbis amennyire tudok róla, de ismerve a korábbi eseteimet (akik között volt pár szex-centrikus, pár fura fétissel, de nem elég fura ahhoz, hogy kellemetlenül érezzem magam miatta), meg a "szerencsémet", szerintem én egy szexuálisan deviánst biztos kifognék, ha elég megnyerő személyisége lenne és jól rejtegetné az első pár randin ezt a tulajdonságát.
INCEL: az a pasas, aki a saját kapcsolatteremtési nehézségéért a női társadalmat okolja. Mert a nők csak sportkocsis kigyúrt gazdag pasikkal állnak szóba ahelyett, hogy kötelességtudóan párkapcsolatba lépnének velük, elvégre a nőknek az lenne a funkciójuk, hogy kielégítsék a férfiak szexuális étvágyát és szeretetéhségét, függetlenül attól, hogy szimpatikus-e nekik az adott férfi vagy nem. Egy szélsőséges incel vallási fanatikust megszégyenítően gyűlöli a nőket, tömeggyilkolászik és a nők újraelosztását követeli.
Én is a világűrt választom.
24-es: nem, ez a te értelmezésed. Az incel annyit jelent, hogy nem önként vállalt cölibátus. Ennyi, sem ennél kevesebb, sem pedig több.
Kérdező: Most azzal akarod megnyugtatni magadat, hogy anyagyilkosok és emberevők melletti összehasonlításban még téged választanának a nők, esetlen szűzként? Ez csekély remény. A világban ugyanis nem ez jelenti a felhozatalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!