Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szemmel nézve,melyik statusz vonzóbb,elfogadhatóbb: ha a kapcsolatot kereső nem epp fiatal nő, az anyjanal lakik, vagy önállóan alberletben?
Figyelt kérdés
Tudom, alap,hogy legyen sajat otthona.Így akartam,de ami volt,elveszett.
Én úgy érzem,cikibb az anyámnál lakni,amit nem a kényelem hanem a kenyszer szült. Fura a kérdésem, de jó lenne válasz,ferfiaktól.Nem ajanlatot, hanem.véleményt szeretnék.
2020. jún. 9. 00:07
11/14 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, ez a férfiak javát nem érdekli. Ellenben a nőknél nagyítóval kell azt keresni, aki nem olyan férfit keres aki 30 évesen már lakástulaj.
12/14 anonim válasza:
De bizony érdekli a férfiakat a nők anyagi helyzete,idősebb korban nagyon is számít ez.
13/14 anonim válasza:
30 feletti öregedő nőnél igen, de hamvas 20-as nuninál még nem.
14/14 A kérdező kommentje:
Nos 2 oriasi baj vam..Az ahított, elimert hamvassag mulandó
A no talan gyorsabban fonnyad mert más a bődzerkezete, genatikaja, és magy elóny ha szereti ommagát
Akkor szép marad. Patazaki Ági stb stb A pénz mimfenutt ott van és szépít..Bizony hogy szép(ene)
2020. jún. 9. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!