Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorúan tapasztalom, hogy itt, Magyarországon nagyon nehéz barátnőt találni?
Na szóval, nagyon nehéz barátnőt találni, igaz társat, feleséget meg főleg, olyan ez itt mint, a lottó nyeremény, főleg az átlagos kinézetű, csendesebb-szolídabb, netán szegényebb pasiknak kilátástalan ez a helyzetük, ez ugye tény, és való.
De most van olyan ország ahol nem ennyire válogatósak a nők? Például az ázsiai országokban is így van nagy átlagba? Ott nen nézik ennyire a külsőségeket? Például a japán nők nem a külsőt, és a jólétet nézik egy japán férfiba, mint az európai fehér nők nagy átlagba? Menyire könnyebb egy ázsiai férfinek barátnőt találni? Például egy japán fiúnak? Nem, félreértés ne essék nem akarok ez miatt kimenni ázsiába (habár lehet jobban járnánk) csak érdekel a dolog. Az ázsiai nők is így működnek nagy részben ment magyar (fehér) nők?
Ha olyan ország teljes jogú állampolgára lennék, ahol 10x magasabb az egy főre eső GDP, szociális segélyből is jobban lehet élni, mint itthon túlórázva, munkában megszakadva, alapvetően mosolyog a boltos, pénztáros, háziorvos, mindenki, ha drága is a szakember és a szolgáltatóipar, nem kell figyelnem állandóan, hogy ki akar átverni meg hol akarnak behúzni, akkor én is sokkal másabb mentalitású lennék.
Gondolom nem albán, szerb, ukrán meg bolgár férfiakat értesz "külföldi" alatt.
22-es
Ez is egyébként más a külföldiekben. Ha valami nem tetszik (fizetés, ellátás stb.) nem panaszkodnak hanem tesznek érte kitartóan és szorgalmasan és szerencsét próbálnak külföldön, új életet kezdenek, bevállalják a kemény munka árán is...
De egyébként alapból más a mentalitásuk, ennek nem feltétlen van köze azokhoz, amit írtál (persze az sem elhanyagolható).
23-as: Rengeteg magyar is ugyanezt tette, mégsem közülük válogatsz. Lehet ezt szépíteni akárhogy...
Évekkel ezelőtt Szigeten megismerkedtem PUA srácokkal. Az egyik perfekt beszélt svédül és magas, szőke volt. Soha annyi nővel nem volt olyan rövid idő alatt ha aktus nem is, de szopás vagy ilyesmi. És nem voltam felkészülve eléggé, mert ha csináltam volna hamis, külföldinek látszó Facebook profilt, akkor még tovább is lehetett volna vinni.
Rengeteg nő a kitörési lehetőséget látja a külföldiekben és ezt ki is használják.
Egy másik részük pedig a titkos numerát. Magyarral mindig ott lebeg Damoklész kardja. Egy külföldivel sokkal kisebb az esély, hogy valaha megtudja a jómódú férj és egy magyarnak ad x összeget az boldogan megy tanúskodni a válópernél, a külföldivel ezt nem tudja eljátszani.
Persze egy nő sem fogja bevallani ezt nyíltan.
24-es
Igen, van aki kinn próbálkozik de attól még a mentalitás, intelligencia nem változik. Nálam fontos a képzettség, műveltség, intelligencia és nagyon sok magyar, aki kimegy külföldre nem éppen erről híres maradjunk ennyiben.
Mindent összevetve, ha nehéz is belátni a magyar nők nem a "felemelkedést" látják első körben (biztos van olyan is), hanem a mentalitás az, ami más.
25-ös: Értem én, hogy mire akarsz kilyukadni, nekem is sokkal vonzóbb lenne nőelnyomó kultúrákból jövő nőkkel párkapcsolatban lenni, ahol nemhogy esély sincs a megcsalásra (mert otthon megkövezés jár érte), de még szemforgatás vagy méltatlankodás sincs mert kislány korától "beleverték", hogy neki szolgálnia kell a férfit mindenben és a kedvére tenni.
Teljesen más mentalitásúak az ilyen nők, ég és föld a kettő, a magyar lányokkal össze sem lehet hasonlítani.
#21: Szóval azt írod, hogy a magyar férfiak mentalitása más? Ha az övék más, akkor a nőké is, mert együtt szocializálódtak. Ja, hogy azzal nincs gond, ahogy a magyar férfiakkal sincs olyan gond, csak egyszerűen szexista vagy.
Ahogy meg részletezed a sikertelenséged, egy vicc. A magyar férfiak nem láttak nőt? Miért, szerinted a magyar férfiaknak nincsenek barátnőik? :D Nem családcentrikusak, nincsenek gyerekeik? Csak a magyar pasik szajkózzák, hogy alanyi jogon jár nekik a nő? Ja, ezért van külföldön egy csomó incel és ezért történt már külföldön incelek által elkövetett támadás, ugye? :D
És azt írod, hogy a külföldi ismerőseid egyetértenek veled? Háát, nekem jó pár férfi és nő ismerősöm panaszkodott, hogy amikor megtudták külföldön, hogy magyar, akkor kb. prosti szinten beszéltek a magyar nőkről.
Legyünk őszinték: Szimplán még ahhoz is kevés voltál, hogy egy normális magyar férfit találj, aztán szexista lettél velük szemben. Ez nem a magyar férfiakat minősíti, hanem téged.
#28: Olvasd már el az általam reagált nőre. Bemutatja a magyar nőt? Nem, csak a magyar nők egy kis, szerencsétlen részét.
Tényleg vicces, amikor itt naponta páran felháborodnak, hogy mennyi incel meg nőgyűlölő van az oldalon... Miközben a másik végletben meg van pont ugyanannyi frusztrált férfigyűlölő nő.
Tényleg nem veszitek észre, hogy egy szinten mozog ez a két oldal?
27-es
Volt magyar barátom több is, elég is volt. :)
Sajnálom ha fáj az igazság, de idáig bárkivel beszéltem mindenki inkább külföldi férfit választana az előbb leírt okokból. Éltem külföldön is, nem kezeltek 'prostiként', sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!