Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki popsis, van, akinek meg a nagy mellek jönnek be. Nem tudom, hogy mi ezen olyan furcsa, hogy kérdést kell erről kiírni. Ezt mindenki tudja, de akkor ezek szerint most újat mondtam neked.
Egyébként gondolom töriből tanultál a Villendorfi Vénuszról. A reneszánszban is a telt alak volt a kedvenc.
Ma már inkább csak egyeseknél van a zsíros fenék kedvenc helyen, és inkább az izmos, kerek popsi dominál, ha már fenékről van szó.
Még zárszóként, lehet, hogy vulgáris leszek: egyesek azt mondják, hogy azért szeretik, hogy jó mibe pakolni.
Nekem bejön, és messze nem vagyok afrikai.
Alapvetően szerintem nem ronthatod el ha edzed valahogy, pl. guggolàssal.
Szép és jó meg aranyosak vagyok, hogy válaszoltok, de a férfiak nem ezért vannak oda a nagy seggért. Persze a nagy is realtív. Ha egy átlagos testalkatot nézünk, akkor a popsi mérete függ a csípő szélességétől is. Férfiak szemében az utódnemzésnek van jelentősége. Egy szélesebb csípővel rendelkező nő könnyebben tudja a világrahozni a gyereket, ellentétben a keskenyű.
Persze ez ösztönből jön náluk, de mai világban van egyfajta császármetszés, ami felborítja az evulúciót. Ha ez nem lenne a keskeny csípőjű nők nem tudnák megszülni a gyereket... :(
Szóval kedves kérdező ez a válasz a "Miért"-re. Egészséges utódnemzés miatt.
7. Logikus lenne, de nem így működik a valóságban!
Kérdezz körbe az ismerőseidnél!
Iszonytató széles csípőjű nők is tudnak nagyon nehezen szülni, és keskenyek is marha könnyedén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!