Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak minden esetben elmondják egy nőnek, ha szeretik?
hagyd legközelebb hogy ő írjon rád, hagyd hogy ő legyen a domináns! igen, a fiúk nehezebben mutatják ki érzéseiket, akár szerelemről akár barátságról van szó, tehát itt megint az idővel hozakodnék elő
légy türelmes és minden rendeződik majd!:)
Konkrétan nem értem a problémád...
Megkérted h ne beszéljen veled, ő betarta ezt. Mit akarsz akkor ?
Szerintem bőven előfordulnak olyan esetek, hogy a pasik nem mondják el, ahogyan persze nőknél is van ilyen...
Vagy kérdezz rá kerek-perec, vagy várjál és tényleg bízd az időre is a srácra. Csak akkor ne legyél vele bunkó, hanem beszélgess vele normálisan, ismerkedj továbbra is, stb.
Ja, és kimaradt, hogy ne a fiút hibáztasd, hogy nem keres, mivel te kérted őt meg rá, ez nem azt jelenti, hogy lemondott rólad, hanem azt, hogy értelmes és betartja a kérésedet. Ha bánod már, akkor írd meg neki, valld be, hogy nem gondolod már komolyan, hogy nem kéne téged keresnie.
#3 voltam
Igen, én kértem, hogy ne beszéljünk, mert hónapokon át vártam, hogy elmondja végre, hogy mit érez irántam..De mivel ez nem történt meg és már nem bírtam tovább a dolgot, ezért kértem meg erre. De persze így se jó, mert nagyon hiányzik nekem..:(
Nem vagyok amúgy egy túl türelmes ember, de vele nagyon türelmes voltam..És hagytam, hogy ő legyen a domináns, mert írtam, hogy hónapokon át tartott ez a dolog és legtöbbször ő keresett engem..Csak tanácstalan vagyok, mert félek, hogy el fogom veszíteni..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!