Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utóbbi időkben, miért jöttek ide a 30+ emberek ismerkedni tinikkel?
Figyelt kérdés
Értem, hogy mindenki szabadon regisztrálhat erre az oldalra, és szabadon lehet mindenkinek ismerkedni, de ők célzottan a 12-18 évesekre hajtanak. Csak én nem értem ezt? Rám is írt már egy 35 éves csávó, hogy ismerkedjünk. Kérdeztem, hogy tisztában van-e a korommal, és azt mondta igen.
Jó, lehet hogy valakinek ez jön be, aki ennyivel idősebb nála, de azért túlnyomóan talán nem mindenkinek tetszik ez. Tényleg, nem azokat akarom támadni akiknek ez tetszik, hanem azt nem értem, hogy miért ilyenek a 30+ emberek
2020. jún. 8. 16:40
1/6 anonim válasza:
Na és mi a bizonyítékod minderre? Ja, hogy az, hogy egy ismeretlen, névtelen rád írt, és azt mondta magáról, hogy 35 éves? Értemmmm!
2/6 anonim válasza:
Inkább a pasik,én tök jól elvoltam valakivel.Hónapokig beszéltünk,aztán le esett,hogy a korát meg se kérdeztem.Tini párkapcsolatokba írtam és oda is írtam,hogy 16/l.Pont emiatt gondoltam,hogy velem egy idős.Aztán Kiderült,hogy 36 éves.Néztem is,hogy mi a jóságos ég.(Ahogyan írt,az is elég gyerekes volt,maga nyelvtanja meg minden.Így nem is sejtettem.)
3/6 anonim válasza:
Mert a chat.hu már kihalt, nem használják a mostani tinik, szóval újabban itt lehet személytelen profilok mögül pedofiloskodni.
4/6 anonim válasza:
1 miért hazudná valaki azt,hogy 35 éves?Főleg,ha tudja a másik fél fiatal?
5/6 anonim válasza:
Négyes, a világtörténelem első esete lenne, hogy valaki hazudik valamiről az interneten keresztül.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen az idősebb akar ismerkedni, hanem azért a fiatalok is eléggé tudnak félreérthetően nyomulni.
A másik meghogy amióta frissült a GYK, azóta megjelentek a fiatalabb korosztály tagjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!