Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha egyre jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egyre jobban frusztrál az, hogy a magasságom miatt elutasítanak? Már az élet többi területén is zavarokat, kisebbségi érzést okoz.

Figyelt kérdés

Társkeresőkön viszonylag jó számmal vannak meccseim, egyezéseim, és általában jókat tudok beszélgetni lányokkal különböző témákról.

Legtöbbször olyan lányokra írok rá, akik 160cm körül vannak. Lehet, hogy két napig beszélgetünk tök jól, de amint kiderül, hogy csak 172 cm vagyok, köszönés nélkül lelépnek.

A buszon ülve ha mosolyog rám egy lány, amint felállok, elfordítja a fejét.

A legutolsó barátnőm is sokszor szóvá tette, hogy olyan rossz, hogy engem nem ott tud átölelni, ahol a volt, magasabb barátait szokta. Majd meglépett egy égi meszelővel...

Megoldás nem nagyon van, így mit javasoltok, ejtsem el az ismerkedés témát élőben és neten is? Egyre nagyobb gondokat okoz nálam a magasság miatti elutasítás kezelése.

Lehet, hogy rosszul látom, rosszul értelmezem, és most egy baromi nagyot általánosítok helytelenül, de azt látom a baráti körömben, hogy lehet valaki kevésbé ápolt, büdöslábú, kopasz, csúnya arcú, 185cm felett általában nem gond a csajozás.

És már a 160 centis lányok is két fejjel magasabb társra vágynak.

2020. jún. 7. 22:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
33%
én magas vagyok (194) de nem érzékelem annyira, hgy jaj de könnyű dolgom volna, csak mert magas vagyok. én ezt olyan banális gondolatnak tartom, hogy "a magas férfiaknak könnyű, és csak a magas férfiaknak van esélyük". Ha valakinek kudarca van, azonnal keres valakit, akire lehet mutogatni, hogy bezzeg azoknak könnyebb. Egy rakás nő van, akinek egyáltalán nem tetszenek a magas pasasok. Velük mi lesz? :D Van egy rakás nő, akinél egyáltalán nem a magasság a kritérium, hanem mondjuk a kék szemek, vagy ilyesmi.
2021. márc. 22. 14:16
 22/25 anonim ***** válasza:
46%
Más méret is számít, nem csak a magasság. Ha ott nem vagy "nagy", akkor cseszheted.
2021. márc. 22. 19:13
 23/25 anonim ***** válasza:
32%

Személyiség? Csaladcebtrikusság? Igények lejjebb adása? Egzisztenci?

Gondolom ezekkel is hadilábon állsz...különben neha lenne sikered

2021. márc. 22. 20:18
 24/25 anonim ***** válasza:
91%
Én 197 cm vagyok és ugyanazt tapasztalom, mint a 21-es válaszoló. Csak önmagában ez semmit nem jelent.
2021. márc. 22. 20:47
 25/25 anonim ***** válasza:
91%
190 vagyok, velem is előfordult hogy egy nő elkapta a fejét amikor felálltam. Szerintem minden apró jelet a magassagodra vezetsz vissza, amiért már szorongsz és meglátszik rajtad. Biztos van olyan nő, akinél magasságod miatt kiesel a potenciális partnerek közül,de neked is biztos van preferenciád, nem tetszhetsz mindenkinek ahogyan neked se tetszik minden nő!
2021. márc. 22. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!