Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha egyre jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egyre jobban frusztrál az, hogy a magasságom miatt elutasítanak? Már az élet többi területén is zavarokat, kisebbségi érzést okoz.

Figyelt kérdés

Társkeresőkön viszonylag jó számmal vannak meccseim, egyezéseim, és általában jókat tudok beszélgetni lányokkal különböző témákról.

Legtöbbször olyan lányokra írok rá, akik 160cm körül vannak. Lehet, hogy két napig beszélgetünk tök jól, de amint kiderül, hogy csak 172 cm vagyok, köszönés nélkül lelépnek.

A buszon ülve ha mosolyog rám egy lány, amint felállok, elfordítja a fejét.

A legutolsó barátnőm is sokszor szóvá tette, hogy olyan rossz, hogy engem nem ott tud átölelni, ahol a volt, magasabb barátait szokta. Majd meglépett egy égi meszelővel...

Megoldás nem nagyon van, így mit javasoltok, ejtsem el az ismerkedés témát élőben és neten is? Egyre nagyobb gondokat okoz nálam a magasság miatti elutasítás kezelése.

Lehet, hogy rosszul látom, rosszul értelmezem, és most egy baromi nagyot általánosítok helytelenül, de azt látom a baráti körömben, hogy lehet valaki kevésbé ápolt, büdöslábú, kopasz, csúnya arcú, 185cm felett általában nem gond a csajozás.

És már a 160 centis lányok is két fejjel magasabb társra vágynak.

2020. jún. 7. 22:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Nem a 172 cm a gond, csak jó erre fogni, mert ez nem lehet valtoztatni.
2020. jún. 8. 12:30
 12/25 anonim ***** válasza:
55%
"Nem a 172 cm a gond" Igen, hogyne :D Ezt mondd a rengeteg férfinak, akik nyíltan megkapják, hogy kár, hogy nem magasabbak.
2020. jún. 8. 13:08
 13/25 anonim ***** válasza:
31%
#10 A kisugárzás annyit jelent, hogy jóképű és magas a férfi. Legalábbis abból ítélve, hogy ti nők kire mondjátok azt, hogy jó "kisugárzása" van.
2020. jún. 8. 13:09
 14/25 anonim ***** válasza:
27%
#13 Ez így igaz. Jó kisugárzás=jó külső
2020. jún. 8. 15:48
 15/25 anonim ***** válasza:
76%

Egy haverom 168 cm magas, most 27 éves, matek-tesi tanári diplomája van és utána a honvédséghez ment tűzszerésznek. Eddig életében kb 70 nővel volt. Főleg tőle alacsonyabbakkal, de pár magasabb csajjal is. Se nem gazdag, se nem különösen jóképű. Viszont nagyon ki van gyúrva, nagyon stílusos megjelenése van és jó a dumája, van önbizalma. És nem volt mindig ilyen, 19 éves koráig szűz volt, később nyílt ki, később változott meg. (14 éves korunk óta ismerem.)

És kedves rinyálók, nézzetek már szét akár csak az utcán is. Ennyit tegyetek meg. Rengeteg alacsony srácot lehet látni barátnővel az oldalán. Tehát másoknak megy a dolog. Csak más dolgokkal kell kompenzálni az alacsonyságot. Tehát más dolgokban legyél jó.

2020. júl. 1. 11:06
 16/25 anonim ***** válasza:
36%

"És kedves rinyálók, nézzetek már szét akár csak az utcán is. Ennyit tegyetek meg. Rengeteg alacsony srácot lehet látni barátnővel az oldalán."

Megtörtént. Szökőévente egyszer látok alacsony srácot barátnővel. Persze ha neked a 175-180 cm számít alacsonynak, az más.

2020. júl. 1. 12:41
 17/25 anonim ***** válasza:
Mivel a barátom 168 cm és az ő történetét meséltem el nektek, ezért nem a 175-180-ra értem az alacsonyat. 165-175-re.
2020. júl. 2. 01:56
 18/25 anonim ***** válasza:
94%
Milyen érdekes, hogy itt gyakorin mindenkinek van egy ilyen barátja, de valamiért a való életben nem ismerek és nem is látok ilyeneket. Vajon miért?
2020. júl. 2. 08:15
 19/25 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon sok itt a keserű ember.

Amúgy a barátom 175 centi. Nekem is jobban bejönnek alapból a magasabb srácok. Én 167 vagyok.

De az elejétől kezdve nagyon szerelmes voltam, és ha 5 centivel alacsonyabb, akkor is járnánk.Nekem annyi volt a lényeg hogy nálam ne legyen alacsonyabb.

Amúgy az egyik exe meg 180 volt..

Érdekes hogy jönnek a sztorik a kérdésre, és inkább hazugságnak tituláljátok, hogy igazoljátok az önsajnálatotokat.

A kisugárzás meg belülről fakad. Azt nem lehet betanulni, eljátszani.

Én ismertem már szép lányt, helyes srácot, de amint megismertem őket, és nem voltak szimpik, már nem láttam olyan szépnek, helyesnek őket, sőt!

2021. márc. 21. 18:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Engedd el. Ne görcsölj a párkeresésen, ha lesz lesz, ha nem, marad a prosti. Nekem is fejemhez vágta az exem, hogy túl alacsony vagyok, majs azután két héttel hogy szakítottunk összejött egy hasonló magasságuval, mint én. 😃😃😃
2021. márc. 21. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!