Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az az életkor, ami felett már érdemes elmenni prostizni, ha az ember még nem jutott nőhöz?
32-35
De igazából már ha 15-18 év között nem tud csajozni azokból lesz később a nagyon későiek vagy prosti sorsúak.
Ez megint nagyon le van szűkítve.....
30 felett húzz el egy luxusk**úrvához
akkor se megyek prostihoz, ha az egész életemet egyedül kell leélnem nő és szexualitás nélkül.
Szerencsére a világ ennél jóval több elfoglaltságot biztosít az embernek.
F
Én a 26-tól tartományt pipáltam be. De csak akkor menjen valaki prostihoz a szüzességével, ha utána nem fogja ez az eset még jobb lehúzni. Túl sokáig húzni egy férfinak a nőhöz jutást előbb-utóbb károkat tesz benne. De egy nem éppen kedves prostival is lehet ez egy rossz esemény. Eszméletlenül dugna már és sehogy nem jön össze, akkor szépen őrli magát, önértékelési gondok stb. De lehet inkább valami hasonló cipőben járó csajt kellene keríteni. Közülük is sok valami fullos pasira vágyik, ezért szüzek, de nem mind ilyen és ezáltal nem szuper 10/10-es pasikénk is meg tudhatja dugni valaki.
A csajozási technikán konkrétan nem segít, de önbizalmat adhat és legalább lekerül az a teher, hogy ő még nem nyúlt punciba, nem dugott, stb.
Én soha nem mennék prostihoz. Mit nyer vele az ember? Igazából semmit, méregdrágán dugott egyet és kész. Ettől megtanul csajozni? Nem. Vonzóbb lesz a nők számára? Nem valószínű.
Nekem bàr volt már kapcsolatom, nem vagyok szűz, de mégis fogalmam sincs hogyan kellene megint barátnőt "szerezni". Esélytelennek érzem a dolgot. Pedig 3 èvig voltam kapcsolatban mégsem tudok mit kezdeni a témával. Ezek alapján egy egyszeri dugás sem fog megoldani semmit.
Hát ahelyett inkább önismeretre fordítanád az időd, és az önbizalmas növelésére.
Ha kevés az önbizalmad azt sugárzod ki a másik felé is.
Ha például te szépnek látod magad a tükörben, akkor elégedett vagy magaddal és mások is ezt látják rajtad, ha az ellenkezője, akkor pont ez lesz a szitu, hogy nehéz csajozni.
Ja és nagyon fontos a kezdeményezés és a határozottság is.
Van aki közel az 50-hez is 20-on éves csajokkal dug, nem is egy ilyet ismerek, és nem a pénz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!