Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek a férfitöbblet miatt incelek? xD
Egyszerű. Ha ugyanannyi lány lenne mint fiú, akkor nekik is jutna társ. De mivel nem ennyi, ezért vannak incelek akik még jó sok évesen is társtalanok és akár még szüzek is :D
De ez jó, legalább van egy réteg akit lehet szívatni, én is szeretem szívatni őket, mert ez egy jó magyar szokás, hogy olyas valamiért szopatni másokat amiről nem ők tehetnek. És én szeretem a magyar szokásokat.
Szerintetek is emiatt van az incel jelenség? :D
-egy jóképű nem incel férfi kérdező-
"Ha ugyanannyi lány lenne mint fiú, akkor nekik is jutna társ."
Ostobaság. Az emberek nagy része nem társfüggő, ezért nem jön össze olyannal, aki külsőleg és belsőleg nem vonzza.
"valamiért szopatni másokat amiről nem ők tehetnek"
Nagyon kevesen vannak köztük, akik tényleg nem maguk tehetnek róla. Leginkább született rendellenességgel élőkre gondolok itt. Mindenki más a saját sorsának kovácsa.
Írásod alapján csodálkoznék, ha te nem gyarapítanád a soraikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!