Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek a férfitöbblet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek a férfitöbblet miatt incelek? xD

Figyelt kérdés

Egyszerű. Ha ugyanannyi lány lenne mint fiú, akkor nekik is jutna társ. De mivel nem ennyi, ezért vannak incelek akik még jó sok évesen is társtalanok és akár még szüzek is :D

De ez jó, legalább van egy réteg akit lehet szívatni, én is szeretem szívatni őket, mert ez egy jó magyar szokás, hogy olyas valamiért szopatni másokat amiről nem ők tehetnek. És én szeretem a magyar szokásokat.

Szerintetek is emiatt van az incel jelenség? :D

-egy jóképű nem incel férfi kérdező-

2020. jún. 7. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Te sem lehetsz a tudósklub rendes tagja.
2020. jún. 7. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem, azért van mert szimplán buták, mint egy hajléktalan segg szőrén megülő komisz szarcsimbókok. Értelmes és tanult emberből nem lesz gyűlölködő barom. Szóval jöhet itt bárki bármivel, hogy na ő pedig ismer olyat aki mondjuk tanult és incel vagy akármi a kettő azért nem zárja ki egymást, de én valahogy az ilyen embereket lenézem és nem tudom egy percig sem értelmesnek tartani.
2020. jún. 7. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

"Ha ugyanannyi lány lenne mint fiú, akkor nekik is jutna társ."

Ostobaság. Az emberek nagy része nem társfüggő, ezért nem jön össze olyannal, aki külsőleg és belsőleg nem vonzza.

2020. jún. 7. 14:30
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem csak amiatt. Ott vannak még a csúnya, gonosz külföldiek, akik azt a kevés nőt is lenyúlják😂Ja,nem.
2020. jún. 7. 14:34
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem, azért, mert bezárt Lipótmező
2020. jún. 7. 14:59
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Elvileg több nő van mint férfi, legalábbis a statisztikák szerint. Tehát nincs férfitöbblet. Egyébként meg akkor sem hiszem, hogy mindenkonek lenne párja, ha pontosan ugyanannyi ember lenne mindkét nemből.
2020. jún. 7. 15:00
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

"valamiért szopatni másokat amiről nem ők tehetnek"

Nagyon kevesen vannak köztük, akik tényleg nem maguk tehetnek róla. Leginkább született rendellenességgel élőkre gondolok itt. Mindenki más a saját sorsának kovácsa.

Írásod alapján csodálkoznék, ha te nem gyarapítanád a soraikat.

2020. jún. 7. 15:01
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Ők akkor sem kellenének senkinek, ha statisztikailag mindegyikükre jutna 10 nő. Legfeljebb több egyedülálló nő lenne.
2020. jún. 7. 15:15
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Provokatív kérdés! Jelentve!
2020. jún. 7. 16:57
 10/10 anonim ***** válasza:
#6: Tudnál mutatni egy ilyen statisztikát?
2020. jún. 7. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!