Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 év alatti nők miért olyan válogatósak?
Szerintem alapvetően mindenkinek vannak elvárásai és nem jönne össze akárkivel. Ezzel nincs is probléma. Mindenki válogat valamilyen szinten.
A jelenlegi barátom előtt három srác próbálkozott be komolyabban, de egyikükkel sem lett semmi, mert "válogattam". Mert nem elégedtem meg a 100 kg-os alkattal, ha én ügyelek az enyémre, és nem elégszem meg a négy fal közötti semmittevéssel, ha én aktív vagyok.
Azt mindenki maga döntse el, hogy mit keres a másikban és milyen nem elégszik meg. Vagy olyan társat talál, akivel igazán szeret együtt lenni, mert tényleg szeretik egymást és nem "ha nincs ló, jó szamár" elven jöttek össze, vagy egyedül marad, mert csak elvár és válogat, de ő maga nem tud nyújtani semmit.
23/L
Jaj, cicám, reménykedj csak... Megtehettem, hogy válogatok és jót választottam. Kimaxoltam a tanulmányaimat, a szingli szórakozásaimat, elkezdtem egy normális felnőtt életet, megtaláltam magam és a hobbijaimat, aztán 27 évesen összeházasodtam a megfelelővel. Ennyit értek ti, aki 20-22 évesen be akartok húzni a csőbe. Lóf..sz a seggetekbe.
Egy huszonéves ember akkor legyen kapcsolatban, ha minden procikájával azt akarja, ne pedig azért, hogy legyen neki. Huszonévesen kell meglépni, a jó lehetőségeket, tanulni, belerázódni a felnőtt életbe, hogy ne legyen fos meg kiszolgáltatott az ember élete 40 évesen. Nem pedig brét szopkodni és a nem megfelelő mellett tölteni el éveket, abba ölve energiát, ami fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!