Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el azokat, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el azokat, akik nem akarják megjavítani a kapcsolatukat, hanem újat keresnek?

Figyelt kérdés

Mostanában ez a szavajárása az embereknek, hogy divat lett a régit eldobni egy újért, és ezt negativumként állítják be.

Én azt mondom, hogy ebben semmi baj nincs. Nem tűröm el az aktuális párom hibáit, viszont nem is fogok azzal vesződni, hogy megváltoztassam, sem pedig azzal, hogy segítsek neki. Modern felfogású ember vagyok, és azt gondolom, hogy ha egy nő nem készült fel arra, miként kell viselkedni a pasijával, akkor nem fogok pszichológust játszani hanem kiadom az útját. Nagyon könnyen el tudom engedni a nőket, mert fel lehet szedni új csajokat - ez a filozófiám.

Ellenkező esetben én sem várom el, hogy olyan dolgokat elnézzen nekem a csaj, ami nem tetszik neki. Tiszteletben tartom, ha szakítani akar velem, és sok boldogságot kívánok neki az új fickóval.

Tehát, én abszolút szakítás párti vagyok. Nem értem, mi a baj ezzel.

2020. jún. 6. 23:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
76%

Neked nem való kapcsolat, semmi baj addig amig a masikat hulyere nem veszed. Ha tisztazod az elejen h kb dugopajtit keresel, es minden hibaert barmikpr kidobod ok.

A házasságos dolgot nem értem. Ha termeszetes h mindenkinek szeretoje lesz, minek hazasodni? Milyen előnyét akarod kiprobalni? Massal is igy vagy hogy a jó resze kell a dolgoknak, a nehéz a küzdelem része meg nem?

Alapjaraton alszent szövegnek tartom amit a kerdesben kiirtal hogy bezzeg regen...bezzeg regen nem volt szokas valni, de attól nem biztos hogy meg lettek javitva a dolgok. Lehet caak eltűrve. De ettől függetlenül nagyon nem vagy szimpi. Tényleg tipikusan az vagy akinek nem valo parkapcsolat, csak akkor ne csodálkozz hogy csak ilyen olyan nőcskék jutnak majd.

2020. jún. 7. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!