Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában miért hazudnak, hogy nincs kapcsolatuk?
Mi férfiak mindig megmondjuk a frankót ha kavarunk is egy csajjal,sőt.. egy pár százalék még meg is szinezi a dolgot,hogy sok csaja volt/van..
De ha egy egyedülálló nőt megkérdezünk,hogy van-e valakid? Tutira azt fogja mondani,hogy nincs..és,hogy csak a munka meg a munka létezik számára. Holott, mindenki látja,tudja,hogy pl Pistikével mindig beszélget és jár fel hozzá segíteni is hónapok óta. Akkor minek kell a szentet játszani és hazudozni?
Mert semmi közöd hozzá!
Nekem is vannak fiú barátaim extrákkal. Nincs ebben semmi rossz.
18/L
A nők általában - de valójában egy nőről írsz. :)
Mert tényleg csak a munka van neki és szingli. Ha hazudna, hogy van barátja, akkor az lenne a baj. Pistikével jókat beszélget, lehet jó barátok, vagy ha Pistike kérdezné, akkor is szingli, de szívesen meginna vele egy kávét. Ellenben veled. Akkor inkább csak a munka. Az elutasítás egy finom formája.
Téged páran átbaxtak, aztán minden nő egyforma? Ahogy a férfiakról is általánosítottál, az is szép.
Szerintem húzd ki a fejed a seggedből.
Én szingli vagyok. Ennek ellenére vannak fiú barátaim akik olykor fel is jönnek hozzám. Ez nem jelenti hogy ő "kapcsolat" lenne a szememben sőt még csak le se fekszünk. Barátok vagyunk. Attól hogy te nem tudod a szexet külön választani az ellenkező neműekkel való kapcsolatodtól még nem jelenti hogy mindenki ösztönlény. Emellett nevetséges amit a férfiakról írsz. Persze mindig meg mondják a frankót... Kivétel nélkül mind. Olyan soha nem fordult még elő a történelem során hogy házas férfi szinglinek hazudta magát vagy megcsalta a párját sutyiban. Mind mindig közli kivel fekszik össze.
Vagy egyszerű vagy mint a faék vagy csak vitát akarsz generálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!