Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felemészt a szomorúság és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felemészt a szomorúság és a szerelem irànti vágy. Van valaki hasonló helyzetben? Ha igen, hogy bírja?

Figyelt kérdés

7 ève vagyok egyedül, nemrég töltöttem a 30at. Kezdem feladni a reményt, hogy valaha is rám talál a szerelem. Próbálkoztam, nincsenek irreális elvàràsaim, mégse kellek senkinek. Már nem is emlékszem milyen érzés, amikor egy férfi nőkènt szeret engem. Tudom élveznem kène a szinglisèget és hàlàt adni azért amim van, mégse tudom ezt a végtelen űrt elűzni...

Van valaki hasonló érzésekkel? Kislány korom óta a nagy Ő-ről álmodtam, hogy a szerelmemmel élem le életem, valamiért ez mégse adatik meg.

30/ N

2020. jún. 6. 20:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy zseniális ötlet..

De!

Simán lehet, hogy összejönne 8-10 ember..lehet hogy lenne aki szívesen kimozdulna..tudod nem mindenki tud elindulni egy úton kezdő lökés nélkül..

De én kérek elnézést...hogy próbáltam bármit is mondani.

2020. jún. 7. 21:13
 22/25 anonim ***** válasza:

21.

Igazából nem rossz ötlet, csak nagyon helyhez van kötve, gondolom szokás szerint fővárosiak előnyben, mint mindig.

2020. jún. 7. 21:17
 23/25 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Arra nem reagáltam, hogy hogy bírom. Nos, én családot sosem akartam úgy igazán, inkább csak a társadalmi nyomás az, ami belém beszéli ezt, de így 30 éves koromra már felismertem, hogy ez nem nekem való. A gyerekeket speciel ki nem állhatom. Nekem olyan kapcsolat lenne megfelelő, ahol a nő sem szeretne gyerekezni. De én eleve későn érő vagyok szóval nehéz ügy :D
2020. jún. 7. 21:33
 24/25 anonim ***** válasza:

Legalább egy jó ötlet, kedves 19-es!

Én is szívesen benne lennék egy ilyenben, de ugye itt a kor is számít, illetve bocsánat, de olyannal ismerkedni nem szeretnék akiből sugárzik a negatív attitűd. :| :)

Sokszor láttam olyan BIO-kat társkeresőn, ahol: "szeretném a boldogságomat megtalálni"... Ehhh. Én sem születtem így, meg kellett értenem (és éreznem egy idő után, természetesen) azt, hogy ezt inkább magában kell megtalálnia az embernek. Aztán megosztani, mert az jó! :)

Aki a távolság miatt ódzkodna, annak azért jusson az eszébe, hogy lehet sokaknak belefér akár 100-150 km is, vagy akár több is. :)

(Én sem vagyok budapesti, de a szerelem határtalan, ugye :D )

2020. jún. 7. 21:39
 25/25 anonim ***** válasza:
23-as, hidd el, mindegy, hogy utálod a gyerekeket, attól még a sajátodat imádni fogod. Tapasztalat.
2020. jún. 8. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!