Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felemészt a szomorúság és a szerelem irànti vágy. Van valaki hasonló helyzetben? Ha igen, hogy bírja?
7 ève vagyok egyedül, nemrég töltöttem a 30at. Kezdem feladni a reményt, hogy valaha is rám talál a szerelem. Próbálkoztam, nincsenek irreális elvàràsaim, mégse kellek senkinek. Már nem is emlékszem milyen érzés, amikor egy férfi nőkènt szeret engem. Tudom élveznem kène a szinglisèget és hàlàt adni azért amim van, mégse tudom ezt a végtelen űrt elűzni...
Van valaki hasonló érzésekkel? Kislány korom óta a nagy Ő-ről álmodtam, hogy a szerelmemmel élem le életem, valamiért ez mégse adatik meg.
30/ N
Nem hinném hogy zseniális ötlet..
De!
Simán lehet, hogy összejönne 8-10 ember..lehet hogy lenne aki szívesen kimozdulna..tudod nem mindenki tud elindulni egy úton kezdő lökés nélkül..
De én kérek elnézést...hogy próbáltam bármit is mondani.
21.
Igazából nem rossz ötlet, csak nagyon helyhez van kötve, gondolom szokás szerint fővárosiak előnyben, mint mindig.
Legalább egy jó ötlet, kedves 19-es!
Én is szívesen benne lennék egy ilyenben, de ugye itt a kor is számít, illetve bocsánat, de olyannal ismerkedni nem szeretnék akiből sugárzik a negatív attitűd. :| :)
Sokszor láttam olyan BIO-kat társkeresőn, ahol: "szeretném a boldogságomat megtalálni"... Ehhh. Én sem születtem így, meg kellett értenem (és éreznem egy idő után, természetesen) azt, hogy ezt inkább magában kell megtalálnia az embernek. Aztán megosztani, mert az jó! :)
Aki a távolság miatt ódzkodna, annak azért jusson az eszébe, hogy lehet sokaknak belefér akár 100-150 km is, vagy akár több is. :)
(Én sem vagyok budapesti, de a szerelem határtalan, ugye :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!