Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felemészt a szomorúság és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felemészt a szomorúság és a szerelem irànti vágy. Van valaki hasonló helyzetben? Ha igen, hogy bírja?

Figyelt kérdés

7 ève vagyok egyedül, nemrég töltöttem a 30at. Kezdem feladni a reményt, hogy valaha is rám talál a szerelem. Próbálkoztam, nincsenek irreális elvàràsaim, mégse kellek senkinek. Már nem is emlékszem milyen érzés, amikor egy férfi nőkènt szeret engem. Tudom élveznem kène a szinglisèget és hàlàt adni azért amim van, mégse tudom ezt a végtelen űrt elűzni...

Van valaki hasonló érzésekkel? Kislány korom óta a nagy Ő-ről álmodtam, hogy a szerelmemmel élem le életem, valamiért ez mégse adatik meg.

30/ N

2020. jún. 6. 20:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Most olvasom a többi kommentet is, milyen sokan vagyunk. Annyira szomorú. :(
2020. jún. 6. 21:25
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudom unalmas de...

Te is, és még nagyon sok ember ugyanazt elmondja, hogy nem talál társat, vagy az ismerősei már házasok vagy van gyerek, vagy x éve együtt élnek már, és nem talál normális társat.

Csak itt elmondják az emberek naponta 50-en 100-an és neked is és mindenki másnak is van legalább 1 ilyen ismerőse aki egyedül van ebben a korosztályban pedig minden okés vele kapcsolatban, + ehhez hozzájövünk mi akik erről panaszkodunk akik ezt kimondjuk..

Mi következik ebből?

Az, hogy nagyon nagyon sokan vannak egyedül és nem találják meg a társukat, pedig nagyon sok hozzájuk hasonló mászkál az utcán.

Csak nem találkoznak.

Mert...nem egy helyen dolgoznak, nem járnak el szórakozni, nem járnak el kikapcsolódni, nem ugyanabba az üzletbe járnak vásárolni, az egyik reggel 6 kor megy dolgozni és 4 kor jön haza, a másik reggel 8 kor megy és este 7 kor jön haza és sosem találkoznak....

2020. jún. 6. 21:34
 13/25 anonim ***** válasza:
Kezdők vagytok még ebben az iparban, 36 éves vagyok, életemben nem volt olyan kapcsolatom nővel, amit valóban kapcsolatnak lehet nevezni, az ilyen pár hónapos bohóckodást nem nevezem kapcsolatnak, kisebb kalandjaim akadtak ugyan, de azzal nem sokra mentem. 28 évesen fel is adtam az egészet, ez van sajnos. Annyit még hozzátennék, hogy a példám nem követendő, az, hogy nekem nem jött össze és úgy gondolom, hogy nem is fog, az nem jelenti azt, hogy másnak sem fog, tehát tessék próbálkozni!
2020. jún. 6. 21:36
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után ijesztő is amellett, hogy szomorú. Úgy belegondolok, hogy mondjuk ott leszek 50-esként, 30 éve egyedül, lehet, addigra már "kihal" mellőlem a családom, és nem marad senki... A barátoknak, ismerősöknek ott a saját élete, a saját dolgaik és gondjaik. Tudok pár emberről, aki most ilyen korú, és sosem jött össze nekik. Nagyon rosszul vannak. Érthető szerintem.
2020. jún. 6. 21:38
 15/25 anonim ***** válasza:

igen 14-es...és ez meg is történhet.

Kihal mellettünk a családunk mi meg ott maradunk egyedül...aztán a hivatal eltemet.

(és teszem fel nem csak a mi hibánkból, tegyük fel, hogy próbálkoztunk, ismerkedtünk, változtattunk külsőnkön, a viselkedésünkön is hátha jobb lesz)

2020. jún. 6. 21:42
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

Ugyanígy vagyok...

A fehér lovas hercegről szóló rózsaszín álmokat idővel el kell engedni. Ezen kívül két lehetőségünk van:

1. Kibővíteni a szóba jöhető férfiak körét. Lehet, hogy így már akadna olyan, aki tudna szeretni.

2. Változtatunk magunkon, feltuningoljuk magunkat, így vonzóbbak leszünk a férfiak szemében. Fölösleges kilók leadása, sport, smink, nőies ruhák stb.

Sok sikert nekünk! :-)

2020. jún. 6. 21:45
 17/25 anonim ***** válasza:
29 éve egyedül vagyok. Mást nem is írnék, reménytelen, hogy nekem valaha kapcsolatom legyen. 29/F
2020. jún. 6. 21:53
 18/25 anonim ***** válasza:
29 éves koromban voltam először viszonzottan szerelmes, de akkor az 3 hónap alatt kialakult, szóval felesleges elásnod még magad, főleg ha nem vagy koravén típus. Amúgy a 12-esnek teljesen igaza van. Ki kell mozdulni. Ha 29 éves koromban nem kötelez a munkahelyem egy fősuli elvégzésére, amit nagyon nem akartam, mert munka és háztartás mellett úgy hiányzott a hátamra, mint egy púp, akkor soha nem találkoztam volna a leendő férjemmel és gyerekem apjával. Volt előtte egy kapcsolatom, aminek semmi köze nem volt a szerelemhez, csak beeltörődtem, hogy nekem ennyi jutott, valakivel élni kell, hogy ne maradjak egyedül...Aztán főiskolás lettem levelező tagozaton, tehát kimozdultam és így lett családom.
2020. jún. 7. 20:58
 19/25 anonim ***** válasza:

Végig olvastam a hozzászólásokat..

Olyan sok egyedülálló van...

Lehetne szervezni egy kirándulást vagy tudom is én...

És hátha lesz aki társra talál vagy barátokra..

2020. jún. 7. 21:06
 20/25 anonim ***** válasza:

19.

A zseniális ötletek hullámát megtörném azzal, hogy valószínűleg elég messze élnek/élünk egymástól, egyedül a környéken élőket tudnád összetrombitálni.

2020. jún. 7. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!