Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan csajok, akiknek bejönnek a motoros fiúk?
Vannak ám. De...
Párom motoros , de engem inkább zavar mert féltem nagyon... Megismerkedésünkor abszolút nem foglalkoztatott. Pedig első talinál motorral jelent meg, de csak röhögök rajta, hogy azzal akart bevágódni 😂 Mondjuk engem sosem érdekelt se kocsi se motor semmi ilyesmi. Én már a másik véglet vagyok...
Egyébként vannak csajok akik integetnek neki még akkor is amikor ott vagyok mögötte. Vagy volt hogy előttem rapattant a csaj a motorjára és rázta a seggét 😂 párom persze tiszta ideg volt hogy szetcseszi eldönti a motorját. 😂Másik motoros ismim is mesélte hogy ha motorral van sokszor oda mennek a csajok hozzá.. pedig amúgy nem egy Adonisz, nem sikeres a csajozásban.
Másik sztori , barátom motoros haverját egy csaj félre húzta és le.... Csak mert motoros. Ott voltam, saját szememmel láttam....
Szóval a motorra bukó csajok általában ilyenek... Tisztelet a kivételnek, mert van olyan is csak kevés, meg azok nem csinálnak ilyeneket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!