Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 26 évesen az öregedéstől félek? Főleg hogy nem fogok tudni fiatal nőkkel ismerkedni.
Randiztam egy 21 éves lánnyal, aki mesélte, hogy azért szakított fél év után az előző barátjával, mert a férfi 33 éves volt, de 27-nek hazudta magát és kiderült. De mondta is, hogy nem csak a hazugság volt a baj, mert ő nem akarna komolyat egy harmincas férfitól. Ettől kicsit összeszorult a gyomrom, mert azért durván a 20-25 éves nők tetszenek a legjobban és azt hittem legalább 35 éves korig reális hogy max 25-28 éves nőkkel tud ismerkedni az ember, ha akar. Nem ismerem azt a csávót, vagy hogy mennyire hazug máskülönben, mennyire csinálta ezt tudatosan, de kemény belegondolni, hogyha igazat mond, akkor még ezt a fél évet sem kapja meg ettől a lánytól.
A szüleim közt is 13 év van és jól megvannak, de a nagyszüleim közt is 10 volt és jól megvoltak egész életükben.
Ez most bocsássátok meg, tudom hogy kicsit irracionális félelem, mert lehet nem csak egy csaj véleménye számít, lehet vannak nők, akiknek belefér a 10 év korkülönbség, de ennek a lánynak ez a mondata most mégis nagy hatással volt rám.
26/F
El kell fogadnod hogy már nem vagy fiatal!
21 éves vagyok és 21 éves a párom. Nem is jönnek össze egy 26 évessel.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!