Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl nagyok az elvárásaim vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az elvárásaim vagy egyszerűen valamiért nagyon rossz helyen keresek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok a legkönnyebb eset. Kicsit úgy érzem, hogy amilyen kapcsolataim voltak és amiket a környezetemben láttam, valahogy talán túl nagyok az elvárásaim. Nekem ezek apróságnak és alapnak tűnnek, de lehet, hogy mégsem azok.

Szóval, a lényeg: Olyan társat akarok, aki tényleg társ és élvezet vele az élet. Tisztában vagyok azzal, hogy vannak az életben nehezebb időszakok és nincs mindig az ember a topon és ez rendben is van így. Viszont azt látom, hogy a rövid rózsaszín köd után egyre jobban átcsúsznak az emberek abba, hogy mindent a másikon vezetnek le.

Konkrét példa volt nekem is az egyik kapcsolatom. Jól elvoltunk, feldobtuk egymást, aztán a másik félnél egyre többször jött elő olyan, hogy valami (sokszor teljesen felesleges) dolgon pörgött és egyre jobban rajtam próbálta levezetni. Ez az, amit én sosem tennék kapcsolatban.

Emiatt a tapasztalat miatt körbenéztem a környezetben, beszéltem ismerősökkel és ők is azt mondták, hogy igen, náluk is oda-vissza vannak ilyesmik és nem igazán lehet találni olyan kapcsolatot, ahol nincs ez.

Szerintetek is így van? Tényleg nagy elvárás, hogy egy kapcsolatban pl. a munkából hazavitt problémát ne a másikon vezesse le az ember hisztivel és hasonlókkal? Létezik egyáltalán olyan, ahol a másik társaságát teljesen élvezik éveken át és próbálnak nagyjából pozitívan ellenni? (Nem szabópéter szintűre gondolok.) Vagy egyszerűen az a környezet, amiben mozgok, ennyire negatív?

2020. jún. 5. 00:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%
Már majdnem írtam, hogy végre egy normális nő, akinek tök alap és elfogadható elvárásai vannak a másikkal szemben és ezek egyáltalán nem nagy igények, erre a 8-as válasszal egy világ omlott össze bennem... ismét...
2020. jún. 5. 04:59
 12/17 anonim ***** válasza:
96%

Túltolod a dolgot, ez mindenhol így van. Akkor nincs ilyen, ha van más amivel levezeti a feszültségét, mondjuk sport vagy hobbi, kikapcsolódás.

Olyat kell keresni aki nem csak a munka meg az otthon között mozog, vagy ha sok a stressz a munkahelyén, akkor ne dolgozzon ott.

2020. jún. 5. 06:31
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
Azért a férfiak és nők (persze általánosítás, van aki pont fordítva működik) különböznek abban, hogy a nők szeretik kibeszélni a problémákat, hogy leadják a feszültséget, míg a férfiak inkább azzal beszélnek valamiről, akivel praktikus. Tehát ha valaki nős "pampog" valamin, az valószínűleg nem neked szól, nem rád akarja rakni, nem panaszkodik, hogy te oldd meg, csak ki akarja kiadni, amire elég hümmögni. Barátnők is, figyeld meg, sokszor csak párhuzamosan panaszkodnak és közben élvezik :)
2020. jún. 5. 06:47
 14/17 anonim ***** válasza:
8%
Ilyen nőt nem fogsz találni. A nők a készbe szeretnek beleülni, és egy szalmaszálat sem hajlandók keresztbe tenni a kapcsolat érdekében, vagy hogy a párjukat támogassák valamiben.
2020. jún. 5. 08:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Én soha nem a páromon vezettem le a feszkót, de ha boldogtalan voltam valamiért akkor szomorú voltam és kedvetlen. (Ő viszont velem szemtkedette sokszor, ha valami baja volt) Mostanában sportban vezetem le főleg, viszont most nincs párom. Szóval ja, van ilyen nő.
2020. jún. 5. 09:22
 16/17 anonim ***** válasza:
14 csak itthon nem mert egyik se akar dolgozni
2020. jún. 5. 09:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is alapvető, hogy munkából hazavitt problémát ne a másikon torolja meg az ember. Ezt az elvárást nem is szabad elengedni; addig keress, amíg nem találsz olyat, akivel vélhetően tökéletesnek tűnik. Mert egy párkapcsolat lényege a boldogság, békesség, harmónia, szeretet, egymáshoz tisztelettel való odafigyelés. Szóval akivel ez nincs meg, azt zárd ki az életedből, nehogy már minden problémáját rajtad vezesse le (vagy akár csak egyet is.) mert te ugyanis -meg senki- nem egy lábtörlő vagy; hogy tapossanak rajtad, és beléd töröljék a mocskukat. Pláne egy olyan ember nem, aki meg állítólag "szeret" téged. Ha ilyen az ő szeretete; akkor én inkább nem kérnék belőle. Keresnék olyat, akinek valóban van fogalma róla, mi az az igazi szeretet + tisztelet. Hogy nem egy rongynak néz, v lábtörlőnek, hanem ideális társai,kiegészítői lehettek egymásnak. Hogy kiegészítitek egymás boldogságát.
2020. jún. 5. 15:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!