Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy férfit zavar az, hogy a barátnője korábban nagykanállal habzsolta az életet?
Alkalmi kapcsolatok, egyéjszakás kalandok, a többes felállásba is belekóstolt (több pasi plusz a csaj), volt anál is.
A férfi úgy véli, a nő jelleméből adódik, hogy ilyen impulzusokra vágyik, és mellette is vágyakozni fog az efféle extrém dolgokra.
Persze, lehet hinni, meg bízni, megadni az esélyt, hogy tiszta lappal indulhasson a másik. Ez az elmélet. A gyakorlat pedig, hogy aki nagykanállal habzsolta az életet, az valószínűleg azért tette/teszi, mert élvezi és azért nem tetszik ez a férfiaknak, mert attól tartanak, hogy a nő továbbra is habzsolná az életet. Magyarán, a kedvükért nem fog változni.
Mint ahogy a nőket is zavarhatja, ha valaki röptében a legyet is típus. Mert ott sem alaptalan az aggály, hogy másokat fog reszelni a nő háta mögött.
Nekem sem szeplőtelen a múltam, éppen ezért igyekszem nem is mesélni róla, ha nem muszáj, akkor is minimális mértékben.
Ilyenek vagyunk férfiak. Én egész életemben hajtottam a nőkre, de mégis azt vallom, mint a legtöbb férfi.Az eszem egyik fele belátja, hogyha egy nő sok pasival volt,és mindent kipróbált, mint én,akkor azzal semmi baj sincs,tök elfogadható, de a másik fele meg azt mondja,akiben benne volt a "János és a város ' nem értékes nő,és zavarna a vele való kapcsolat.Szerintem ez egy rossz beidegződés ,"ha egy a férfinek sok nője volt, az egy jó pasi, ugyanez nőnél,az egy ócska k...." ,persze nem így van. Nincs különbség!
Mindenki maga döntse el, hogy zavarja ez a tény, vagy nem.
"ha egy a férfinek sok nője volt, az egy jó pasi, ugyanez nőnél,az egy ócska k...."
Az itteni kérdések és válaszok alapján a gyk-s válaszolók jó része úgy véli, ha egy férfi játszotta a falu bikáját, akkor az egy szemét, ha egy nőt próbált fel egyszerre három-négy férfi, akkor az csak kiélte magát...
A 17-es okejtéseddel nem tudok egyetérteni, kérdező. Ha egy nőnek mozgalmas múltja van, arra előbb sütik rá a "sűrűnba8zott elvtársnő" bélyegét, mint a pasira, hogy szoknyapecér.
Amúgy a férfiak ilyetén "féltékenysége" egy atavisztikus ösztönre vezethető vissza. A földön minden hím arra törekszik, hogy az ő génjei jussanak tovább. Erre számtalan megoldás született az állatvilágban, hadd ne soroljam. S noha az ember gyönyörszerzéssé nemesítette a szexet, annak eredeti célja az utódnemzés volt. Innen nézve tehát akár normálisnak is mondható, ha így érzel. Másrészről viszont a múlt nem életfogytos ítélet, hanem csak lépcsőfokok. Azok révén váltunk olyanná, amilyenek vagyunk. Mindenki változik. Általában jó irányba. Fejlődik, csiszolódik. Némi jóindulatot igazán megelőlegezhetsz a csajnak, amiért az igazit keresve nem aalkudott meg félmegoldásokkal.
18.
Most arról beszélünk, hogy a nők hogy védik egymást és támadják a férfiakat. Itt a gyk.hu-n is nőtöbblet van. Ha megnézed a kérdéseket, a férfiakat védő vagy az ő kendőzetlen véleményüket közlő válaszokat mindig csúnyán lepontozzák, míg a nőket védő vagy az ő dolgaikat védő gondolatokat mindig fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!