Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak fullos nők jönnek be vagy legalábbis egészen átlag felettiek kinézetben, most mit csináljak? Így soha a életbe nem lesz barátnőm... Mások összejönnek egészen átlagos vagy az alatti lányokkal és kész.
Hiába mondjátok ,hogy adjam lejjebb a szintet, mert úgysem tudnék a lányra úgy tekinteni, max barátként...
Ezzel meg csak magamat és őt b....m át.
Nem mondott senki 100%-ot, de ahogy a gazdag családban felnőtt gyerek sem lesz ugyanaz a személyiségű, mint a középosztálybeli vagy még annyira sem, mint aki éhezett, a szép nő is rengeteg pozitív visszacsatolást kap az élettől.
Még egy jóképű adonisz is elszáll magától, pedig a nők azért jobban leoltják őket.
Most képzelj el egy fullos nőt, akinek egyetlen férfi sem mer semmilyen negatív dolgot mondani, az egész életét úgy éli le, hogy az a tapasztalata, hogy
- mindenki őt akarja.
- aki véletlenül mégsem, az neki nem jön be és emiatt dühös és ezért mond rá kígyót-békát.
Az nem férfi aki egy fullos nőnek nem mer semmilyen negatív dolgot mondani!
Tudom hogy sok ilyen van, aki nem mer szólni.
Szerintem legalábbis..mondjuk én elég nyers ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!