Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, járnátok Asperger-szindrómás férfival?
"Kissé nehezen értelmezi mások érzelmeit, viszont a munkájában sikeres, hála annak, hogy a téma szakértőjévé képezte magát."
Ez amúgy nagyon sok nem Aspergeresre is jellemző. A mentális problémákkal nem diagnosztizálható párok talán mindig mindent megbeszélnek normálisan? Egyből megértik egymás érzelmeit, és nincs játszma, megcsalás? Na ugye.
Párom amúgy Aspie-gyanús, először ő gondolt erre, de még nem volt lehetősége kivizsgáltatni. Valamiben tényleg olyan "más", de nagyon jól megvagyunk.
Aham...ha valakit nem lehet a többi káposzta közé bedobni, mert egyénisége van, akkor egyből aspergeres, pánikos, skizofrén, autista, vagy bár mu más, de biztos nem normális. Lehetőleg gyógyszerezzük is.
És a sok birka még el is hiszi magáról és asszisztál hozzá.
Amiket felsoroltál szerintem teljesen normális dolgok. Mindenkinek szüksége van időnként egy kis csendre. Az meg, hogy nem ismered fel azonnal más érzéseit, abban mi a beteges? Én sem, mert baromi rossz az emberismeretem. Nem mindenkié jó.
Keresed a szavakat.. az sem baj. Nem is kell megállás nélkül fecsegni. Jobban szeretem, ha látom valakin, hogy gondolkozik is, miközben beszél. Szép lassan mindja el, átgondoltan a dolgokat. Nem csak úgy ömlesztve fossa magából a szót.
Nem értem tehát itt mi a probléma?
Aki tényleg súlyos eset, azzal nem jönnék össze. De azzal sem, aki a semmiért érzi mentális betegnek magát.
Nem.
Barátom van, aki Aspergeres, így tudom, miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!