Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a vonzó egy asperger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a vonzó egy asperger szindrómásba?

Figyelt kérdés
Ismerek egy ilyen fiút akinek ilyen szindrómája van és valamiért mindig szinte csinos női voltak és elég kelendő a nők körében, mielőtt elkezdenétek egy teljesen átlagos fiúról van szó
2017. nov. 4. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Nő vagyok,hasonló problémával (bár nem pont asperger szindróma), és engem is vonzónak tart a környezetem.

Többnyire azért, mert titokzatosnak látnak, holott igazából csak zárkózottabb vagyok az átlagnál.

Illetve közre játszhat a más megközelítésmód és a magas IQ, ami az aspergeresek, magasan funkcináló autisták nagy részénél jelen van, az intelligencia, egyedi gondolkodásmód pedig vonzó.

2017. nov. 4. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Nekem is Aspergerem van, de nem vagyok vonzó. Az intelligenciahányadosom papíron magas, de elég életképtelen vagyok mellé. Beszélgetni szeretnek velem azok, akik egyszer megismertek, de senki nem szokott velem első látásra szimpatizálni.

Mondjuk én nagyon ronda vagyok és ezer más pszichés bajom is van.

Viszont vannak enyhén autista és Aspergeres ismerőseim, akik normálisan néznek ki, és általában kedvelik, érdekesnek találják őket az emberek.

2017. nov. 4. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert intelligensek vagyunk.
2017. nov. 4. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
A neten van egy külföldi lány, aki erről beszél: szép, őszintén beszél róla, de van benne egyfajta játékosság, pajkosság. ez tetszik.
2017. nov. 4. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a titokzatosság, nyugalom, a "hidegség" egyfajta sármot is kölcsönöz. Meg gondolom nem azzal megy oda a lányokhoz, hogy "Helló, autista vagyok!"

Lehet művelt, és intelligens, és így szórakoztató. Vagy rákattant a témára, és telepakolta a fejét PUA trükkökkel. :)

2018. máj. 23. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!