Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a vonzó egy asperger szindrómásba?
Nő vagyok,hasonló problémával (bár nem pont asperger szindróma), és engem is vonzónak tart a környezetem.
Többnyire azért, mert titokzatosnak látnak, holott igazából csak zárkózottabb vagyok az átlagnál.
Illetve közre játszhat a más megközelítésmód és a magas IQ, ami az aspergeresek, magasan funkcináló autisták nagy részénél jelen van, az intelligencia, egyedi gondolkodásmód pedig vonzó.
Nekem is Aspergerem van, de nem vagyok vonzó. Az intelligenciahányadosom papíron magas, de elég életképtelen vagyok mellé. Beszélgetni szeretnek velem azok, akik egyszer megismertek, de senki nem szokott velem első látásra szimpatizálni.
Mondjuk én nagyon ronda vagyok és ezer más pszichés bajom is van.
Viszont vannak enyhén autista és Aspergeres ismerőseim, akik normálisan néznek ki, és általában kedvelik, érdekesnek találják őket az emberek.
Szerintem a titokzatosság, nyugalom, a "hidegség" egyfajta sármot is kölcsönöz. Meg gondolom nem azzal megy oda a lányokhoz, hogy "Helló, autista vagyok!"
Lehet művelt, és intelligens, és így szórakoztató. Vagy rákattant a témára, és telepakolta a fejét PUA trükkökkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!