Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdemes barátnőt keresni a szexmunkások helyett?
Fiúk, tegye fel a kezét, aki még szűz.
Ja, hogy mindegyikőtök, értem
"1-2 havonta bőven elég menni" Ezt nézem csak, akkor igazad van. Nekem a napi 1-2 is kevés.
Na és nem is ez a lényeg. A szex, csak kicsi, de fontos része. Ami sokkal fontosabb, az érzelem, a sok közös élmény, az, hogy minden körülmények között számíthatok rá és ő is rám. Az, hogy egymásért, egymásnak élünk.
Én nem vagyok szűz és nem azért, mert prostikkal lettem volna. De igazából a legjobb egy olyan csaj lenne akivel tudok szexelni amikor akarok, nem csaljuk egymást és így ennyi. Nem kell, hogy főzzön vagy takarítson meg mosson és nem is muszáj velem élnie. Enni eszek valahol meg csinálok ha kell, a takarítás és mosás már gépesített dolog. Szeressen velem szexelni meg legyünk el egymással naponta vagy hetente annyit amennyi jól esik egymás társaságából, amúgy meg mindketten had csináljuk a saját dolgunkat. Nem érdekel, hogy velem alszik-e vagy sem (amúgy sem tudok összegabalyodva aludni), ha elmegyünk valamerre, mert úgy tartja kedvünk akkor elmegyünk, ha nem akkor abból se legyen ügy egyik fél részéről sem. Nem kell a közös kassza, de ha kell neki valamire pénz adok neki (akárcsak a barátaimnak), persze ez legyen kölcsönös.
De általában nem ezt akarják az emberek, hanem rátelepedni egymás életére. 5 év múlva a szakításnál meg eret vágnak meg adják el a házat és a kocsit. Az egyiknek még evőeszköze sem marad.
"Ami sokkal fontosabb, az érzelem, a sok közös élmény, az, hogy minden körülmények között számíthatok rá és ő is rám. Az, hogy egymásért, egymásnak élünk."
Csak ilyen nincsen! Nem kéne minden szemetet elhinni.
"Csak ilyen nincsen! Nem kéne minden szemetet elhinni."
Én sem hiszem, csak egyszerűen ezt élem majd negyven éve. Mai napig nem cserélném le sem 10, sem 20, sem 30 évvel fiatalabbra. Pedig lett volna rá pár alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!