Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éve lánynak hova lenne érdemes felregisztrálnia?
Egyetem csak kb lányok vannak, facebookon nem szeretnék ismerkedni. Utcára se igazán járok most, bulikba meg főleg nem tudok menni. :D
Van olyan oldal, ami működik?
Badoo-t és Tinder-t nem szeretném használni, nem olyan kapcsolatot keresek. Egyáltalán léteznek ilyen oldalak?
Badoo-t és Tinder-t nem szeretném használni, nem olyan kapcsolatot keresek. Egyáltalán léteznek ilyen oldalak?
nem milyet?mi ez a baromság hogy badoon csak bacni akarnak a férfiak?
nemjársz sehova de kapcsolat azért kéne,nyugi,nő vagy,bárhova regisztrálsz,egy hét után kapcsolatba leszel
Hogy mennék most szórakozóhelyekre, ha zárva vannak? :D
Mennék, rendes társasági életet szoktam élni, de most nem tehetek róla, hogy minden zárva...
# 4
Köszönöm, megnézem.
Egyszer már voltam fent, igaz nem sok olyan férfivel matcheltem, de megkaptam hogy ez nem társkeresésre van, milyen buta vagyok hogy kapcsolatot keresek egy ilyen appon stb stb.. Tudom hogy 1-2 ember miatt nem kellene, hogy ilyen véleményem legyen de nem sok kedvem van most ehhez.
Van egy exem, aki állandóan ott superlikeol (prémium vagy gold vagy mi) vele se szeretnék többet találkozni. Egyszerűen már rossz volt mindennap elhúzni balra.
Meg persze ott van a trash of tinder, ahol sokszor vannak amúgy nem odavalók, akiket törölnek mert egyáltalán nem trash, de nem szeretnék ilyet.
Képeket más oldalra is ki tudok rakni, mint tinderre de az legalább tényleges társkereső.
Bárhova.
annyi levelet fogsz az első 24 órában kapni, hogy a padlás is tele lesz vele.
Tudsz mondani ilyen oldalakat?
"20 éve lánynak hova lenne érdemes felregisztrálnia?"
20 éve lány? Előtte fiú voltál?
Bocs ezt nem hagyhattam ki.
Kérdésre normálisan válaszolva: regisztrálj bármelyik normális, ingyenes társkeresőre, rakj ki pár jó képet és írj egy normális bemutatkozást. Garantáltan kapni fogsz annyi levelet, hogy el se fogod tudni olvasni.
Tinderre, Badoo-ra is regisztrálhatsz nyugodtan, ugyanezt a sémát követve.
Ott még könnyebben fogsz tudni szelektálni.
ha alapvető szociális készségeid rendben vannak, nagyjából le fogod tudni szűrni, hogy kik azok akik normális kapcsolatot keresnek.
(Tipp: a BMW-vel, arany nyaklánccal, "befeszítve" pózolós egyedeket hanyagold. És az összes hasonló beképzelt "alfahímmel" csak veszíteni fogsz és 99%-ban csak egy dugásra kellenél nekik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!