Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éve lánynak hova lenne érdemes felregisztrálnia?
Figyelt kérdés
Egyetem csak kb lányok vannak, facebookon nem szeretnék ismerkedni. Utcára se igazán járok most, bulikba meg főleg nem tudok menni. :D
Van olyan oldal, ami működik?
Badoo-t és Tinder-t nem szeretném használni, nem olyan kapcsolatot keresek. Egyáltalán léteznek ilyen oldalak?
2020. máj. 21. 18:10
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi idáig énis eljutottam, de most azt se tudom melyik az amin nem csak beteg emberek vannak...
Ezért írtam ki a kérdést, hátha ismer valaki olyan oldalt ami még működik is..
2020. máj. 22. 00:13
13/16 anonim válasza:
Én a Tindert ajánlom. A badoot nem ismerem.. egyebkent en a tindert soha nem szexre hasznaltam. Eljartam csomot bulizni de ott csak rn voltam meg a zene, ha hozzam ott odajott valaki kb elkuldtem hogy en most lepegetek, akkor is ha amugy bejott az adott szemely 😂 tinderezest inkabb ismerkedesre/baratkozasra hasznaltam. Sokmindenkivel akikkel egy helyre jartam bulizni ott vettem fel a kapcsolatot. Talizni/Randizni csak egy fiuval mentem el akivel azota egyutt is vagyok. :)
14/16 anonim válasza:
Randivonal
Iooo
(Tinder szerintem is jó, az a legközvetlenebb)
16/16 anonim válasza:
15# Cupydon amúgy reális ez a sok jelölés? Kicsit bot szagúnak érződik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!