Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz át rajtam az összes nő?
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy abszolút nem megy az ismerkedés. Volt már több komoly kapcsolatom is, de mióta a legutolsó véget ért (2 éve) azóta semmi. Egyszerűen keresztül néznek rajtam nők. Magamat az átlagosnál jobbnak tartom külsőleg, van izgalmas hobbim is(mert ugye a nők mindig a fene nagy kalandra vágynak) , nem vagyok unalmas alak,de mégsem kellek a kutyának sem. Sokszor már az ismerkedésnek is utálattal állok neki, mert tudom h úgysem lesz sikerem. Persze persze tudom h ilyen hozzá állással ugyan mit is várhatn ék? De már mit csináljak ha egyszerűen semmi sem sikerül? Tinderen is próbálkoztam, de ott még átlagos külsejű lánnyal sincs match, csak csúnyával, vagy kövérrel....
Még annyit hozzátennék, hogy baráti társaságom sincs, szociális életem egyenlő a nullával. Munkámat javarészt itthonról végzem,ja és egy kis faluban élek, ahol még arra sincs esély, hogy belefussak valakibe. Köszi ha tudtok vmi tanácsot adni!
28/F
Gondolom azok a lányok, akik másnak átlagosak, azok neked csúnyák és kövérek.
De meglepő, hogy nyilvánvalóan nem kellesz senkinek, de elvárásaid azért vannak
"(mert ugye a nők mindig a fene nagy kalandra vágynak)"
Kicseppent egy kis nőgyűlölet.
Nem tudsz jól kommunikálni, nem vagy elég jó dumájú, magabiztos, vicces, tökös, férfias viselkedésű. A csajok nagyon megérzik rajtad, hogy erőlteted a dolgokat már. Lehet az életed nem unalmas, de túlságosan unalmasan, jófiúsan adod elő magad.
Ezek csak tippek, nem mondom hogy biztos így vannak, de gondolkozz el rajtuk.
"Magamat az átlagosnál jobbnak tartom külsőleg"
Tudod, van az a sztori, hogy attól, hogy helikopternek tartod magad, nem leszel az.
Erre még rápakolsz azzal, hogy valószínűleg rossz a kommunikációd, zárkózott vagy és hasonlók. A közeged sem a legjobb.
Javíts a külsődön, ismerkedj máshol és máshogy.
Miért nem edzel keményen?
Ha spotos lennél az összes csaj rád csorgatná a nyálát.
Olyan not válasz aki hozzád illik ne akarj 100% not ha te 50% vagy.
Érted?
Tudni kell hogy hova tartozol, előbb utobb mindenki megtalálja a magának való nőt. ::)) te is , csak éppen rossz a mérce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!