21 éves vagyok,3 éve nem járok a középiskolámba. Miért röhög rajtam mai napig az összes középiskolai tanárom?
Nem vicc, ahányszor meglátnak röhögnek. Nem, nem beképzelem. Annyira rosszul esik, hogy elmondhatatlan. Egyiknek köszöntem a buszemgben és nem is köszönt vissza.
Tudhatják a jegyeimet az egyetemen????
Mondom, hogy nem beképzelem, mi ez a pszichiáter. Jó párnak ott tanít a férje, felesége, illetve egy kolléfájuknis az egyetemen. Mivel kis város.
Valamint leitattak a. banketton, és kicsit beszólogatós kedvemben voltam.
Nem kell pszichiáter, tényleg ezt csináljàk. De nem kell elhinni
Nem körülötted forog a világ, hogy a tanárjaid állandóan rólad beszéljenek 2 évvel az érettségi után (ehhez nagyot kellett volna alakítanod).
A megállóban csak szimplán jókedvük van a tanárjaidnak. Rólad meg már azt sem tudják, hogy ki vagy.
Off: Ezentúl ha én is meglátlak a buszmegállóban akkor nevetni fogok rajtad. :)
Elég nagyot alakítottam, sajnos.
Azt mondtam, hogy nem jártamatekra, mégis ötös lett. Meg soha többet az iskola közelébe nem megyek stb. Az egyik tanár hallotta is
Azért még rá egy évre is emlegettek.
Nem beképzelem ezt a röhögést, mégegyszer. Nagyon úgy néz ki, hogy ők még foglalkoznak velem
Legközelebb kérdezd meg hogy : Min tetszik nevetni?
S akkor majd válaszol,te meg megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!