Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt nem beszélget - érdeklôdik egy férfi sem?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, nem vagyok szèp de mindig mindenkivel direkt kedves vagyok de még egy csúnya pasi se ír/beszél velem se munkahelyen se a suliban. Màsoknak mindig írogatnak mèg a ronda lànyoknak is!2020. máj. 31. 13:38
11/16 anonim válasza:
Mennyi ilyen önsajnáltató csajra írtam már rá online, és valahogy már nem voltak rám annyira kíváncsiak 3 levél után... Ez csak önsajnáltatás. Le merem fogadni van a környezetedben aki érdeklődik irántad, csak azt nem veszed észre.
12/16 anonim válasza:
#11: Igen, ez jellemző. Én is próbáltam beszélgetni nem egy ilyen lánnyal, de vagy nem írtak vissza, vagy leléptek, vagy ha találkozni akartam volna velük egy idő után, akkor hárítottak. Nem igazán értem az egészet, ha olyan elkeserítő a helyzetük, mint ahogyan azt állítják, akkor miért nem hajlandóak kilépni a komfortzónájukból? És minek a nagy drámázás a részükről? Szerintem az ilyen önsorsrontókkal nem is érdemes foglalkozni, valószínűleg nem ok nélkül menekülnek előlük ösztönösen a férfiak.
13/16 anonim válasza:
11, 12 én is ráírta többször ilyen lányokra és le se szartak.
14/16 anonim válasza:
Sok ember nem tud ismerkedni normálisan. Nálam is a munkahelyen volt egy kollégám azonos szakmából, 40 körüli. Én azt hittem vele leszek összhangban, és a végén úgy alakult, hogy kb. a 70 éves, más szakmában dolgozó kollégával tudtam normálisabban beszélgetni (bár az sem volt nagy szám de viszonyítok most). Illetve előző melóhelyemen meg kb mindenki tök barátságos volt, simán be lehetett illeszkedni pár hét alatt. Tehát mi a megoldás: válts társaságot, közösséget.
15/16 anonim válasza:
Add egy kicsit az elérhetetlent, sajnos ez a pszichológia működik ma, férfiként mondom ezt.
16/16 anonim válasza:
Nem feltétlen, engem ha le se tojik a másik, otthagyom, mint eb a Szaharát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!