Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok miért probléma sokatokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pecsek12 kérdése:

Lányok miért probléma sokatoknak, ha egy fiú még nem volt együtt senkivel?

Figyelt kérdés
Elsősorban a 16-25 éves korosztály válaszaira vagyok kíváncsi. Minden ember szűznek, tapasztalatlannak születik. Mi teszi azokat vonzóbbá, akik korábban voltak már együtt valaki mással, azoknál akik ilyen-olyan okokból még nem? Ha egy fiú nem veszti el a szüzességét legkésőbb 18-19 éves korára, akkor már le is kell mondania arról, hogy normális, élete legyen feleséggel, családdal gyerekekkel? Tényleg kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2020. máj. 29. 18:12
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
11%

Vannak, akik a prostihoz is kukacok. Lásd az itteni "menjek-e prostihoz vagy ne" című nyavalygásokat.

Ez nem pénzkérdés, 20 ezret bárki össze tud spórolni.

2021. ápr. 7. 13:24
 52/59 anonim ***** válasza:
89%

Prostival elvesziteni sokkal gazabb mint szuznek lenni es varni egy jofej lanyra.

3 szuz pasival is jartam es 100szor jobb volt hogy nem volt olyan kielt mint a masik ketto aki a vegen mar alig tudott elmenni mert mar semmi nem volt elèg inger

2021. ápr. 24. 17:00
 53/59 anonim ***** válasza:
100%

20, 23 és 24 évesen is voltam szűz pasival, a legutóbbi már a férjem, 11 éve vagyunk együtt :)

Sose okozott problémàt a szüzesség ténye. De ha utána sem volt képes törődésre, fejlődésre, maradt az önzés, az már igenis zavart, és léptem is.

2021. ápr. 24. 20:42
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose volt az, sőt kifejezetten imponált :-)
2021. ápr. 25. 13:32
 55/59 anonim ***** válasza:
Hat ha valakivel ott tartok, hogy tetszik, erdekel, akkor ez sem gond. A bebazas is lehet izgalmas. Ami kiabrandito, ha valaki pocsekul szexel, benazik ugy, hogy regota nem szuz.
2021. aug. 1. 16:30
 56/59 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a férfinál igenis fontos a tapasztalat , ha ügyetlen ,látszik rajta hogy izgul akkor az egész együttlétre hatással lehet. Ha ügyetlenül csókolózik akkor már lehet következtetni rá hogy az ágyban is ügyetlen. A fiatal lányoknak is jobban imponál egy tapasztalt férfi aki sármos és magabiztos. A szex olyan mint a tánc , sokkal jobban megy ha férfi jól tud vezetni.
2021. aug. 1. 18:03
 57/59 anonim ***** válasza:

55-ös!

Milyen az, ha valaki pocsékul szexel?

2021. aug. 1. 21:19
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

56-os!

Aki jól csókol ágyon kívül, az simán lehet ügyetlen az ágyban. Na erre mit lépsz?

”A fiatal lányoknak is jobban imponál egy tapasztalt férfi aki sármos és magabiztos”

Lehet, de akkor ez szűz férfi maradjon örökre szűz?

2021. aug. 1. 21:20
 59/59 anonim ***** válasza:
91%
57: Nem az 55 vagyok, de gondolom ha 2 perc alatt elmegy, csak magával törődik, lesz_rja a nő igényeit, az nem jó ómen.
2021. aug. 1. 21:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!