Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért probléma sokatoknak, ha egy fiú még nem volt együtt senkivel?
Vannak, akik a prostihoz is kukacok. Lásd az itteni "menjek-e prostihoz vagy ne" című nyavalygásokat.
Ez nem pénzkérdés, 20 ezret bárki össze tud spórolni.
Prostival elvesziteni sokkal gazabb mint szuznek lenni es varni egy jofej lanyra.
3 szuz pasival is jartam es 100szor jobb volt hogy nem volt olyan kielt mint a masik ketto aki a vegen mar alig tudott elmenni mert mar semmi nem volt elèg inger
20, 23 és 24 évesen is voltam szűz pasival, a legutóbbi már a férjem, 11 éve vagyunk együtt :)
Sose okozott problémàt a szüzesség ténye. De ha utána sem volt képes törődésre, fejlődésre, maradt az önzés, az már igenis zavart, és léptem is.
55-ös!
Milyen az, ha valaki pocsékul szexel?
56-os!
Aki jól csókol ágyon kívül, az simán lehet ügyetlen az ágyban. Na erre mit lépsz?
”A fiatal lányoknak is jobban imponál egy tapasztalt férfi aki sármos és magabiztos”
Lehet, de akkor ez szűz férfi maradjon örökre szűz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!