Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért probléma sokatoknak, ha egy fiú még nem volt együtt senkivel?
Nehogy azt hidd hogy garancia arra ha valakinek több baratnoje volt hogy az ágyban is jo. Engem nem zavar, ha valaki meg szuz ha ot sem zavarja hogyha en mar nem.
19/N.
Mindenki úgy születik hogy bár képes a járásra még nem csinálta. Akkor miért vonzóbb az aki megtanult járni mint aki nem? Na kb ennyi értelme volt annak is amit írtál.
Valóban mindenki szűznek születik aztán van aki lefekszik másokkal más meg szűz marad 🤷♀️
Az egész hisztit nem értem amúgy. Nőként 19 éves voltam mikor elvesztettem. És nem görcsöltem rajta.
Ha zavar hogy szűz vagy feküdj le valakivel. A ferfiaknak még az miatt se kell aggódni hogy fájni fog így aztán még kevésbé lényeges ki a partner. Ha meg párkapcsolatban akarod elveszteni keress párt. Attól hogy nyavalyogsz még szűz maradsz csak még szánalmas is leszel.
Nekem 23-24 éves korig nincs bajom azzal ha valaki párkapcsolati vagy szexuális értelemben tapasztalatlan. Bár azért már ott is különcnek számít de még hihető a "nagy szerelem nem talált rám" szöveg. De ha valaki 10+ év keresgélés után se talál senkit az azért jelzés értékű. Mert kb 14 éves kora körül már mindenkit érdekel a másik nem.
A gond jellemzően nem az hogy szűz valaki 18-25 évesen hanem van valami gond vele ami miatt szűz. Aztán később már valóban a szüzesség de még inkább a párkapcsolati tapasztalatlanság is tetőzni fogja az alap problémát ami miatt eleve tapasztalatlan az illető.
Szóval jobb ha azon gondolkodsz miért nincs sikered mint ha azon pörögsz hogy nem megy.
Ismerőseim többsége 18-22 között még szűz volt. Vegyesen fiúk, lányok. Szóval valóban gyakoribb, mint hinnéd.
És tényleg nem a tapasztalatlanság riasztja el az embert, hanem az a gondolat, hogy mi van, ha a szűz illető csak azért van veled, hogy meglegyen neki az első, majd továbblépjen.
Ahogy korábban is írták néhányan, engem nem maga a szüzesség zavar alapvetően, mert az új partnerrel tényleg csiszolódni kell, hanem az, hogyha valakinek még soha nem volt komolyabb párkapcsolata, vagyis nem tanulta meg, hogy milyen egy másik emberrel együtt lenni, alkalmazkodni hozzá, fogalma sincs róla, hogy egy kapcsolat milyen kompromisszumokat kíván.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!