Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ha egy férfi pocakos (nem hájas) az bejön nektek vagy teljesen semleges?
Nekem egy kis poci tetszik, főleg ha mellette izmos, de aki szénné van gyúrva az már taszító. A lapos has is tetszik, csak mint mondtam ne ilyen felfújt izom legyen.
Egyszer volt dolgom olyan fiúval, aki az egyetemi tanulmányai miatt abbahagyta a rendszeres intenzív sportot. De azért az izmai egy része megmaradt, egy picit felszedett és lett egy kis kerekebb pocija, de azért pocaknak nem nevezném, mint ami ilyen idősödő férfiaknak van. Előbbi esztétikus, utóbbi nem. Egyébként nyilván attól függ, hogy milyen az alakod hozzá, egyben kell nézni a képet, de ami az én fejemben van tapasztalat alapján, az nekem tetszene.
Léteznek csinos pocik, de csak azoknak áll jól számomra, akik egyébként izmosak és férfias minden jegyük.
23 évesen szerintem lehet ezen segíteni. Pl. csak lassú felszívódású szénhidrátokat fogyassz, azt is mértékkel.
"100 kg-tól kezdődik egy férfi,"
Na, téged se az eszedért fognak szeretni! Pl. egy 175 centis férfinak a 100 kg már erősen túlsúly!
En vekony vagyok de nekem is van egy kis pocakom
Ha bejossz akkor semmi akadalya
Hogyha tenyleg nem nagy sör hasrol van szo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!