Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esélyekkel indulhatna így egy kapcsolat, van olyan,akinek jól működő kapcsolatban nem tetszik a párja?
A helyzet a következő: a másik fél személyiségét, szokásait, értékrendjét stb. tekintve egyszerűen tökéletes, imádom. Szóval a belső több, mint stimmel.
Fizikailag viszont egyáltalán nem tartom vonzónak, nem tetszik nekem. Vagyis ez így nem igaz teljesen, jobban vonzódok hozzá, mint amikor megismertem, de ez amiatt van, hogy ahogy megkedveltem, úgy kezdett kicsit megtetszeni. Viszont még mindig nem érzem úgy, hogy tetszene, amikor rá nézek, csak ha nagyon próbálkozom, találok rajta egy két apróságot, ami tetszik.
Nem szeretnék jobban belebonyolódni, hogy ha esélytelen így a kapcsolat, de ha másoknál működik, akkor szívesen megpróbálnám.
En azt hiszem nem tudnék olyannal lenni, akinek nem jövök be.
Nagyon megalazo ez az egész, amit leirtal.
A ffi-nő kapcsolatok alapja pont ez..
Szeretem, hogy mikor ranezek a fium rá az jut eszembe, hogy "úristen.. Ez az én pasim!" és mosolygok ha csak a képet is nézem, mert olyan baromi helyes és tiszta tekintetű..
A belső tulajdonság előtérbe helyezés egy baráti kapcsolatban normális. Mert tőle nem akarunk semmit..
A párkapcsolatban viszont vonzalomra van szükség, amely kulso+belso+összhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!