Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen esélyekkel indulhatna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esélyekkel indulhatna így egy kapcsolat, van olyan,akinek jól működő kapcsolatban nem tetszik a párja?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: a másik fél személyiségét, szokásait, értékrendjét stb. tekintve egyszerűen tökéletes, imádom. Szóval a belső több, mint stimmel.

Fizikailag viszont egyáltalán nem tartom vonzónak, nem tetszik nekem. Vagyis ez így nem igaz teljesen, jobban vonzódok hozzá, mint amikor megismertem, de ez amiatt van, hogy ahogy megkedveltem, úgy kezdett kicsit megtetszeni. Viszont még mindig nem érzem úgy, hogy tetszene, amikor rá nézek, csak ha nagyon próbálkozom, találok rajta egy két apróságot, ami tetszik.

Nem szeretnék jobban belebonyolódni, hogy ha esélytelen így a kapcsolat, de ha másoknál működik, akkor szívesen megpróbálnám.

2020. máj. 28. 10:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, en nem eroltetek feleslegesen dolgokat, de nem is vagyok raszorulva.
2020. máj. 28. 10:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy nem érzem feleslegesnek, lenne, aki külsőre az esetem, de a belső fele ennyire sem stimmel, hiába nagyon jó és szimpatikus ember ő is. Itt egyszerűen minden passzolna...
2020. máj. 28. 10:42
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

Ha nem tetszik akkor nem teszik. Hiányzik a kémia. Mennyi ilyen van. Nem akarlak elkeseríteni, de olyan akinél minden stimmel 1:100000000 esély

Találhatsz számodra fizikailag nagyon vonzó párt, nála meg valószínű olyan jellembéli hibák lesznek ami nem tolerálható.

Persze ha szerencsés vagy akkor megtalálod a hozzádillő embert.

2020. máj. 28. 10:48
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Nekem volt ilyen próbálkozásom. Még lefeküdni se tudtam vele mert a legkevésbé se érdekelt mint férfi. Fél évig húztam hátha... de igazából minden csak rosszabb lett. Mivel nem tetszett így kicsit zavart mikor társaságba "vittem" magammal. Nem szégyelltem mert alapvetően nem volt vele baj de mégis kellemetlen volt. Alapvetően nem a környezetem véleménye befolyásol mert később volt olyan párom is akit nyíltan csúnyának titulált a környezetem én mégis szívesen mutatkoztam vele mert nagyon szerelmes voltam és a számomra vonzó volt.

De vissza térve az alap témához mivel nem vonzott minden testi kontaktusba úgy kellett bele erőltetnem magam. Ettől egy ponton túl már undorodni kezdtem az érintésétől feszélyezve éreztem magam vele mert mint minden egészséges ember ő viszont vágyott a testiségre nekem meg egy csók is néha sok volt nem hogy bármi mélyebb legyen köztünk.

Aztán az hogy nem igazán akartam felvállalni (de megbántani se így persze felvállaltam) és az hogy semmilyen szexuális jellegű érintést vagy helyzetet nem tudtam erőfeszítés nélkül véghezvinni oda vezetett hogy egyre több hibát találtam a személyiségében is és egyre jobban taszított a társasága. Közben meg bűntudatom is volt mert egyrészt raboltam az idejét másrészt úgy éreztem más már rég oda meg vissza lenne nekem meg "semmi nem elég".

Mentségemre legyen mondva még csak 18 voltam és a srác végig tudta hogy nem vagyok szerelmes és hogy az egész bennem nem egészen úgy zajlik mint kéne. Többször beszélgettünk erről. És ahogy felismertem hogy semmi értelme ki is léptem.

Én soha többet nem jövök össze olyannal aki nem vonz. Egy életre megtanultam.

2020. máj. 28. 10:58
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Én baromi kiábrándítónak tartanám, ha a párom azt állítaná, hogy nem tetszem. Ez szánalmas, már bocs. Szerintem nem mūkōdik.

Van úgy, hogy a párod nem épp az ideális külsōre, de ettōl függetlenül vonzódsz hozzá. Vonzalom híján szexelni, hát elég gáz....

Viszont ezt ti tudjátok, hogy nektek mennyire fontos egy kapcsolatban a szexualitás, az is lehet, hogy aszexuális pár vagytok, ez esetben érthetō lenne...

Ha meg nem errōl van szó, akkor egy elég kétségbeesett döntés ez, olyan emberrel összejönni, aki még csak nem is tetszik..

2020. máj. 28. 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
54%

Indulást nem tudom de ugye kezdődik a kapcsolat szép és jo minden. A nő gyereket akar a férfi belemegy, a nonek szoptatás után mondjuk osszemegy a melle de az semmi még lóg is, a húsos tónusú combok se múlnak el, hiába fogy le lóg a hasán a bőr, hát tudod, és mégis a kapcsolatok nagy részében továbbra is együtt maradnak.

Te dontod el hogy az optika mennyire fontos, de alapvetően mindenki veszít a szépségébol és egy dolog fix. A természete, a stílusa.

2020. máj. 28. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha már az elején nincs meg a kémia akkor ne erőltesd szerintem
2020. máj. 28. 11:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? Fizikailag volt már köztetek próbálkozás? Vagy hogy kell elképzelni?

Nem értem, minek erőltetni, ha nem megy valami. Mintha nem létezne milliárd másik ember.

2020. máj. 28. 11:58
 9/12 anonim ***** válasza:
46%

Nekem a jelenlegi párom sem tetszett az első randikon. Neten ismerkedtünk meg, úgy voltam vele miért ne, egy próbát megér. Aztán lett második randi, harmadik, szex stb. Még akkor sem éreztem az igazinak, pedig amúgy sportos, igényes férfi, sok nőnek tetszik de valahogy nem bizseregtem.

Aztán egyik este ahogy szemben ült velem az asztalnál ránéztem és becsapott a villám, hogy úristen de jóképű, hiszen ő nekem tetszik!! Nyilván, meg is kedveltem, ami közrejátszott. Azóta még inkább tetszik, imádom nézni az arcát amikor szex közben elélvez, iszonyú férfias stb.

Szóval szerintem egy próbát megér. Nyilván nem kell hónapokat belefektetni.

Exemmel is hasonlóan voltam, pedig ő a 184 centihez 140 kiló volt, szőrös, rövidre nyírt hajjal, szemüveggel. De ő is megtetszett pár hét után. Én ilyen alkat vagyok.

Persze volt rövidebb kalandom olyannal, akinek a látványától is nedves lett a bugyim, és mai napig ő az etalon, akitől külsőleg jobb palim tudom, hogy sose lesz. De nem csak ez az út járható... 28N

2020. máj. 28. 14:14
 10/12 anonim ***** válasza:
27%
szerintem a tulajdonságai miatt is lehet valaki szexi. belső tulajdonságok miatt. én a páromba anno ezért szerettem bele. nekem sem volt az etalon akkor. több, mint 7 éve vagyunk együtt. szerintem mi nők azért eléggé el tudunk tekinteni néha attól, hogy nem egy szexisten a párunk. elég kevés szexisten rohangál jó belső értékekkel, felfogással stb. ha vannak számodra szexis belső tulajdonságai akkor szerintem működik. pl. szereted ha karizmatikus, törekvő, erős személyiség általában a körökben. szerintem ettől is tud nedvesedni a bugyi...
2020. máj. 28. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!