Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti a társkeresőkön a 25 év feletti szűz férfiakat minden esetben azonnali lerázással "jutalmazzátok"? Egy ilyen férfiről azt gondoljátok, hogy nem is nevezhető férfinek és örök magányt érdemel?
10.
Jó, szerinted akkor mi a helyes út? Őszintének lenni és megszívni az utolsó mondatokban is taglalt előítéletek miatt? Én tudom, hogy mellébeszélni, szépíteni nem szép dolog. De milyen más megoldást tudsz mondani...?
Az előítéletekkel van itt a fő gond, a többi csak tünet vagy ennek folyománya.
12.
Mondjuk nem alibi-indok, mert a hazugság nem szép, én teljesen megértem, ha emiatt repül valaki. De ez egy ördögi kör, az egyetlen jó ebben, hogy egyszer kell hazudni, másodjára már nem.
14.
Igen, elvileg vannak, de nagyon-nagyon kevesen sajnos a sok előítélet miatt.
15. Értem, de én komoly kapcsolatra olyat keresek, aki hozzám hasonlóan gondolkodik. Ergo nem (csak) azért nem akarnék hazugsággal indítani, mert az milyen csúnya rossz dolog, hanem mert az, hogy egyáltalán hazudnom kéne ahhoz, hogy elfogadjon, arra utal, hogy nem ő a nekem való társ. Ha sablonosan vagy előítéletesen gondolkodik, jó esély van rá, hogy a későbbiekben sem érezném magam felhőtlenül jól vele, vagy nem tudnék önmagam lenni.
Valamilyen szinten megértem, ha valaki, akinek nagyon nem megy a társkeresés, úgy érzi, hogy luxus lenne még válogatni is meg várni a "tökéletesre", de azért nem is kell mindenmindegy alapon hozzáállni.
Szerintem nincs baja senkinek azzal ha szűz vagy, sőt nekem még egy beszélgetés folyamán se dobódott fel az a kérdés, hogy "bocs te szűz vagy?".
Azzal van a baj ha emiatt érződik rajtad hogy furcsa vagy. Ha például tapadsz a másikra és greedy vagy, akkor az taszító tud lenni.
17.
De így viszont könnyen lehet, hogy sosem lesz senkink, ami viszont... hosszú az élet ehhez. Még úgy is, hogy én szeretek egyedül lenni a lakásomban, meg ilyesmik. Én őszintén megmondom, nem hiszek abban, hogy létezik olyan akit ez nem zavar. Maximum ha nagyon fiatal, vagy amolyan lázadó természet aki "csakazértis" szembemegy az idióta előítéletekkel.
Egy idő után megszűnik az illúzió, megszűnik a reménykedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!