Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az a tervem, hogy szeretnék egy szűz barátnőt, szerintetek melyik társkeresőn regisztráljak, hol lehet arra keresni, hogy valaki még szűz-e?
Nem hiszem, hogy van ilyen. Viszont az adatlapodra kiírhatod, hogy kizárólag szűz lányt keresel. Jobb esetben az első leveled után megnézi a lány az adatlapot és közli, ha nem oké a dolog.
Társkeresőkön olyanok vannak viszonylag nagyobb részben, akik máshol nem tudnak párt találni, tehát nagyobb eséllyel fordulnak elő szüzek, szerintem lehet esélyed.
Úgy látszik egy cipőben járunk..
Már évek óta kutatok, de érintetlen lányt nem találni.
Aki meg érintetlen az meg szerelmet akar általában először azt meg hogy a fenében garantáljam előre? :|
Miért kell, hogy szűz legyen?
Azt elveszíteni 1 alkalom, utána pedig havi 20szor lehet szexelni... Tehát nem éri meg annyira várni, főleg ha te is szűz vagy, mert kb 10 másodpercig fog tartani a művelet.
Hát, szerintem ha ezt így kiírod az adatlapodra, minden épeszű szűz lány elszelel...
Persze rákérdezhetsz levélben is, de én soha nem díjaztam az első találkozás előtt az ilyen jellegű kérdéseket...
Különben is, ez a "nem akarom az időt feleslegesen olyanokra pazarolni" hozzáállás is elég visszataszító számomra, főleg egy társkeresőn. Egy új embert megismerni sosem időpazarlás (na jó, vannak extrém esetek, amikor igen, de ez benne van a pakliban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!