Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vaknak jo lesz ronda nő is?

Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 22:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Még vaknak sem kell lenni.
2020. máj. 26. 23:04
 2/24 anonim ***** válasza:
97%
Ha mar a csodas gondolatmeneted kovetjuk, a vaknak hibatlan testu no kell, akinek a bore mindenhol selymes, es narancsbore sincsen, hiszen azt ugy kiolvasna, mint a Brei-irast. A haja se lehet rossz tapintasu, az orra, alla tul nagy esatobbi.
2020. máj. 26. 23:39
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

2.

De az tök jó neki, mert még mese is jár mellé.

Általánosságában

Nehéz ügy ez, sokan kezelik a vakokat jobbnak vagy épp rosszabbnak, mint amilyen. Ők is ugyanolyan személyek, mint bárki más, sajnos a média is kiveszi a részét ebből, a vak szereplők valahogy mindig érettebbek, okosabbak, becsületesebbek a többieknél - gondolom ez valami polkorrekt elvárás - de sokan meg azt gondolják viccek meg prosztó anekdokták hatására, hogy nekik "mindegy, mer úccse lássák", holott ez nem így működik.

2020. máj. 27. 00:03
 4/24 anonim ***** válasza:
Én szeretnék egy ronda nőt magam mellé, pedig nem vagyok vak.
2020. máj. 27. 07:49
 5/24 A kérdező kommentje:
én meg egy vak nőt mert ronda vagyok
2020. máj. 27. 08:03
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

"Jó",hogy ezen elhumorizáltok! Vannak vak/látássérült ismerőseim, fiatalok.Mindnek diplomája van, dolgozik, és nagyszerű emberek.

A külső valóban nem mérvadó, de az igen, hogy intelligenciában, toleranciában, szociális érzékenységben magas fokon álljanak.

Ilyet pedig sokkal nehezebb találni mint egy előnyös külsejű társat.

2020. máj. 27. 08:08
 7/24 A kérdező kommentje:
Jo de most igazábol arrol lenne szo, hogy én ismerek olyan nőt akinek szép a bőre, se nem tul kövér se nem sovány, orra sem kicsi vagy nagy, haja is rendben van, belsőleg is megfelelő, de az arca nem tetszik. Ellenben ha vak lennék semmi bajom nem lenne vele.
2020. máj. 27. 08:12
 8/24 anonim ***** válasza:
Hülye vagy, és nem kívánom,hogy teljesüljön a kívánságod mert akkor igencsak átgondolnád mit is írsz ide ki.
2020. máj. 27. 08:21
 9/24 A kérdező kommentje:
Inkább tanulj meg szöveget ételmezni te ostoba. Szo nem volt kivánságrol. Az a hulye aki ebből ezt olvassa ki. Gondolkozz már!!! Vagy ez tul magas követelmény???
2020. máj. 27. 08:24
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az ostoba, enyhén szólva. Szó nem volt kívánságról mert annyi eszed azért van,hogy amit leírsz csak felfogod mekkora ostobaság.

Eleve a kérdés az, és ásd el magad. Jó mélyre,hogy egyáltalán ilyen eszedbe jut.

Gondolom unatkozol és azért írogatsz ki ilyeneket. Először Te vagy a ronda azért keresnél vakot, aztán aki Neked bejön nő nem tökéletes,ezért ha vak lennél nem zavarna..

És még én vagyok az ostoba...

2020. máj. 27. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!