Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek, ku@váknak áll a...

Szerintetek, ku@váknak áll a világ?

Figyelt kérdés

2017. dec. 8. 09:44
 1/7 anonim válasza:

Nem szó szerint.

Ez egy trágárabb szólásmondás.

Annyit tesz önmagát is eladja aprópénzért.

Nincsenek elvei, a pénzért bármire képes.

2017. dec. 8. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem értjük mire gondolsz pontosan! Sokféleképpen lehet ezt a kérdést értelmezni. De nyugodj meg először is! Az akarsz lenni? Vagy úgy érzed hogy nekik jobb, mint neked? De hogy válaszoljak is neked, úgy gondolom hogy igen! Jogos a felháborodásod! Viszont őket bármikor le is k**vázzák akár a szemükbe is! Ha viszont egy rendes nőt ku váznak le, az feljelentést tehet ezért a szóért! Hidd el, ők sem boldogok! Csak annak mutassák magukat. Az csak a látszat. Igen, elérhetnek sokmindent, azzal a módszerrel, hogy lefekszenek a főnökükkel például, de milyen áron? Szóval a lényeg az, hogy legjobb ha önmagad vagy. És a saját elveid szerint élsz! Már ha vannak! Én legalábbis, inkább dolgozok, pedig beteges vagyok, de nem tudnék azzá válni soha! Isten őrizzen ettől, ami engem illet!
2017. dec. 8. 11:21
 3/7 A kérdező kommentje:
A pasiknak nem a rendes feleségnek való lányok jönnek be, hanem a tűsarkús, kacér szemű pipik.
2017. dec. 8. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, értem. Igen, ez is igaz. Azért mert őket könnyű megkapni. Manapság a legtöbb pasi nem akar feleségét csak szexet, mert a szexre szükségük van, de a feleség mellőzhető. Emellett a nősülés felelősségel jár, márpedig a pasik irtóznak ettől, senkiért nem vállalnak felelősséget. És ez 90 százalékukra igaz! Se gyerektartást nem akarnak fizetni, se nem veszik a nevükre a gyereküket, nem ismerik el. Semmilyen felelősséget nem vállalnak! Sőt, menekülési vágyat éreznek, mihelyt bármi gond adódik! Sokkal könnyebb ilyen ócska pipiket megtömdösni.. mint egy nőt szeretni éveken át, kedveskedni neki, alkalmazkodni hozzá stb. Most már érted? ☺
2017. dec. 8. 17:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon igazad van.
2017. dec. 8. 17:45
 6/7 anonim válasza:

Szerintem meg nincs igaza, csak általános és a saját vacak életéről ír. Nem minden férfi ilyen! Sőt, nem minden fiatal férfi gondolkodik így! Nagyon sok olyan huszonéves fiatal férfit ismerek akik már házasok, nem egy már apa is és nagyon büszke vagyok rá, hogy ismerem őket. Felelősségteljes, igazi férfiak. Nem piáznak, nem drogoznak, mindenük a családjuk és tisztelik az asszonyukat is.

Sajnálom azt aki nem ismer ilyen férfiakat. Szerintem vele lesz a baj.

És nem, nem a ribiknek áll ez a világ.

Mindennek ára van, ha eladod magad az a te dolgod, de akkor ne csodálkozz hogy csak a szemetet fújja az orrod elé a szél!

2018. jan. 14. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam, hogy mindegyik, te szerencsétlen! Az életemet pedig nincs jogod minősíteni! Én megerősítettem azt, ami a kérdezőnek is feltűnt, és írta is, márha nem vagy vak! ?
2018. jan. 15. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!