Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok olyan 28 éves fiúval, aki lelki problémák miatt naponta 4-6 doboz sört megiszik?
Én férfi vagyok, de válaszolnék. Szinte ugyanolyan a testalkatom, mint neked, és pont 28 évesen lett az első párkapcsolatom. De egy percig sem voltam boldogtalan, elkeseredett. Éltem az életem, mint mindenki más, volt munkám, hobbim, stb. Persze hiányzott a párkapcsolat, de nem ezen agyaltam egész nap, nem görcsöltem rá. Volt, amikor görcsösen kerestem valakit, akkor kb. szóba se álltak velem, még randiig se jutottam. Aztán amikor elengedtem a dolgot, egyáltalán nem érdekelt, kötetlenül, lazán éltem az életem, akkor jött össze.
De konkrétan a kérdésedre válaszolva. Szerintem így esélytelen, hogy egyáltalán szóba álljon veled egy nő. Ez már alkoholizmus, ezen nincs mit szépíteni, ez már nagyon nem az este megiszom 1-2 sört, vagy hetente 1-2-szer elmegyünk egyet bulizni a haverokkal, és szétcsapjuk magunkat kategória. Először állj le a piálással, szedd össze magad, építsd újra az életed, próbálj meg egyedül is teljes, boldog életet élni, és utána lehet továbblépni. Ehhez meg ne félj segítséget igénybe venni, pszichológus, anonim alkoholisták, stb.
Annak a lelki problémának az orvosi neve: alkoholizmus.
Ha nem akarod totálisan tönkretenni az életedet, kilométerekre elkerülöd.
Egy haverom kb. ilyen testalkatra, vasággyal 40 kiló a srác. Sose volt nője és már 35 éves. Pénze se sok, eladó egy műszaki boltban.
Köztetek az a különbség, hogy neki eszébe sem jutott piálni. Egy csomó hobbija volt: járt latin táncokra és végül már elég jól nyomta, járt koncertekre, utazásokra. Egy ilyen társas utazáson ismerte meg a barátnőjét, most fognak összeházasodni. Nem görcsölt rá, élte az életét, tudott nyitott maradni és összejött. És abszolút vállalható a menyasszonya, már bocsánat, hogy így írom. Pedig tényleg a baráti társaságban úgy gondoltuk, hogy nem lesz senkije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!