Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, baj ha a lány passzív-agresszív?
Sokáig nem voltam tisztában a kifejezés jelentésével, de sok helyről hallottam és múltkor utánaolvastam alaposabban, hogy mit is jelent. Döbbenten vettem észre, hogy tiszta passzív-agresszív típus vagyok. Úgy, hogy eddig nem is tudtam róla. Ez mennyire kizáró ok, hátrány egy kapcsolatban? Én azt hittem, egy kedves, szerethető ember vagyok... És a horoszkópom is írta, hogy a Rákokra jellemző ez a tulajdonság. Mondjuk én nem Rák vagyok, hanem Ikrek, de a Rák illik rám jobban, szóval rájöttem, hogy én inkább az vagyok.
N/24
Egy idő után unalmas folyton a kis lelkivilágával foglalkozni. Nem tudod mikor sértődik meg vagy mikor nem. Nem tud egyenes válaszokat adni, inkább csak duzzog vagy magát hibáztatja mindenért. Nem túl szórakoztató egy ilyen emberrel időt tölteni.
(Van ilyen csaj ismerősöm)
"És a horoszkópom is írta, hogy a Rákokra jellemző ez a tulajdonság. Mondjuk én nem Rák vagyok, hanem Ikrek, de a Rák illik rám jobban, szóval rájöttem, hogy én inkább az vagyok."
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nekem is Ikrekben van a Nap, de Rak dominans a kepletem.
Ezek szerint akkor neked is Rak dominans a kepleted, amit megnehezit, hogy ha Rak az aszcendensed, akkor a Nap a 12. hazba kerul.
35F incel
És ha erre valaki azt írja, hogy "igen, baj", akkor közlöd, hogy
"Jól van, rendben, ha ez a véleményed... Ó, én elfogadom, nem vagyok ám mérges... miért lennék?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!