Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A párkapcsolat a gazdagok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolat a gazdagok kiváltsága?

Figyelt kérdés
Virágcsokrok minden nap, drága desszertek, drágaköves és aranyékszerek, több autó, házak országszerte, wellnes minden hétvégén, luxus éttermek, külföldi nyaralás minden évben...ki tudja ezt megadni a mai nőknek?

2020. máj. 23. 16:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a válaszokat. De sose várnék el drága ékszereket,wellnesst stb. Más pénzén nem nyaralgatnék.

Én szerény körülmények közt nőttem fel. Néha néha egy 500 Ft os csokival is beérném. Meg bizsu ékszerekkel.

2020. máj. 23. 21:44
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Sokat néztél Feleségek luxuskivitelbent a Viasaton :D egyébként nagyon el lehetsz keseredve ha így gondolkodsz. Én a páromat önmagáért szeretem, és szerintem sokan mások is, a pénz bőven nem minden. És kérlek ne gondolj minden nőt aranyásónak, mert elég sértő, még akkor sem ha most így érzed.
2020. máj. 23. 22:11
 23/25 anonim ***** válasza:

Trollkérdés, vagy nőgyűlölő kérdés lehet, de bizony, a közép-és a felső rétegben nagyon sok szülő elkényezteti a lányokat a tapasztalataim szerint.

Nyilván így mások lesznek a lányok, nők elvárásai később is.

2020. máj. 24. 09:28
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne húzzan le 100%ig a kérdezőt talán annyi igaz,hogy a legtöbb ember törekszik a jobbra. Egy mélyszegénységben élő lány simán szegény akar lenni. Mondjuk ha sosem volt még kűlföldön Pozsony is egy álomuticél. Másik véglet egy jó módban felnőtt lányt egy repülős egzotikus út nem hat meg annyira.
2020. máj. 24. 10:32
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Na ezaz, én meg még pl sosem utaztam repülőn, és a 17 éves Suzukinkat is úgy foldozzuk, ahogy lehet.

Francnak sem kell gazdag lány, aki úgyis csak lenézne. Rokonaim is ott rontották el, hogy túlságosan fölé, vagy éppen alá választottak.

Mindkettő rossz...

2020. máj. 24. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!