Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némelyik nő miért szereti hülyíteni a 30 év körüli magányos férfiakat azzal a szöveggel, hogy fognak még találni valakit?
Ez egy ilyen formális vigasztaló szöveg olyan, mint amikor tüsszentesz és azt mondja valaki, hogy "Egészségedre!". Nem sok pozitív változást fog valószínűleg okozni az egészségi állapotod terén az a tüsszentés, de ettől még senki nem mondja azt inkább, hogy "Úgyis le fog állni egyszer a légzésed, ne tüsszögj."
Én is évek óta hallgatom, hogy még fiatal vagyok, majd ez lesz, majd az lesz így jönnek a nők úgy jönnek, nincs veszve semmi stb. Mondjuk nekem volt közöm több nőhöz is, de ez csak részlet kérdés. Jelenleg nincs és napról napra rosszabbak az esélyek. Nem beszélve arról, hogy ha visszatekintek és végiggondolom, hogy ez korábban sem volt egy siker történet, akkor mitől lenne ebben pozitív változás.
Szerintem senki sem jós, nem tudhatja, hogy összejön-e neked idōvel, vagy sem.
Viszont furcsa az, hogy sok degenerált embernek összejön a kapcsolat valahogy. Végülis nem nagy teljesítmény kialakítani egy kapcsolatot. Ez teljességben rajtad múlik. Ha az ember ráébred a hibáira idōvel, és változtat rajtuk, akkor simán jöhet egy forduló pont, de ez csak is a te hozzáállásodtól függ, másik nem tudják helyetted eldönteni.
Sokaknak pl. azért nem jön össze évekig, mert mindig olyan nōknél próbálkoztak, akiknél nincs esélyük. Ha fölöslegesen pedálozol elérhetetlen nōk után, az nagyon megterhelō lehet.
Mert empatikusak. Miért most rugjanak még egyet bele és röhögjenek egy nagyot? Ugye akkor meg rögtön az lesz a baj.
A kövér /ronda nőket is ilyenekkel vígasztalják és tényleg van aki talál párt még így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!