Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némelyik nő miért szereti hülyíteni a 30 év körüli magányos férfiakat azzal a szöveggel, hogy fognak még találni valakit?
Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő, akinek a 20-as éveiben nem ment, az utána sem számíthat semmi jóra, ez könnyen belátható. 29 éves nő vagyok, ha eddig nem jött össze semmi vagy csak nagy ritkán valami/valaki hadd ne minősítsem, akkor nyilván ezek után sem fog.
Csak azt valamiért kevesen ismerik el, hogy vannak reménytelen esetek, akik eláshatják magukat ilyen szempontból. Sokkal nagyobb divat azt a jókora ostobaságot hangoztatni, hogy bármi lehetséges, tiéd lehet az egész világ, csak akarni + tenni kell érte.
Nem szeretik hallgatni az állandó rinyálást.Úgy értik,hogy: "Igen,van esélyed valaki MÁSNÁL!Én viszont nem vagyok kíváncsi a nyafogásodra,szóval fogd be,mert idegesítesz!"
Alapból arra nevelik őket,hogy legyenek kedvesek/udvariasak,nem fogják senkinek a képébe vágni,hogy"Egy rakás szar vagy ember,persze,hogy egyedül fogsz meghalni,ne viccelj már!"Ki tudja,hogy reagálna a seggfej,a végén még megsértődik az igazságon és megüti őket,vagy valami.Aki gyengébb fizikailag az kénytelen az ésszel/diplomáciával intézni a konfliktusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!