Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogy szólítsak meg férfiakat az utcán/parkban stb.?
Figyelt kérdés
24/L2020. máj. 14. 20:30
1/10 anonim válasza:
Édes, van nálad pénz egy menetre? Vagy egy röpke gyömöszre?
2/10 anonim válasza:
Gyakorlatilag akárhogy.
De ha fejbevered a kiszemelted egy gumicsirkével, már az is elég lehet.
3/10 anonim válasza:
Szia, nem tudod merre van az XY hely?
Csávó múltkor konkrétan azt kérdezte meg egy csajtól hogy ez az XY könyvtár? És így a csaj visszakérdezett hogy "maga nem tudja hol van?". Persze levágós volt hogy csak felakarja szedni a csajt de sikerült még ilyen idióta módszerrel is... :D
4/10 anonim válasza:
Minek megszólítani? Jön a meleg, tedd ki a bőröd.
6/10 anonim válasza:
Szia, dugunk.
Ez biztos működni fog...
7/10 anonim válasza:
Szerintem mindenképp indirekt módon. Úgy értem, hogy ne mondd azt, hogy nagyon megtetszett neked, stb.
Valamit kérdezz: merre van ez vagy az a hely? Melyik busszal kellene felszállnod, ha ide és ide akarsz eljutni? Stb.
8/10 anonim válasza:
De gáz... Várd meg amíg ők lépnek, Te max. csak mosolyogj.
9/10 anonim válasza:
Jelenleg: maszkban, másfél méterről.
10/10 mikeXxX válasza:
Ne annyira átlátszóan mint ahogy néha engem szoktak hogy pl mennyi az idő mert hát a mai világban még okostelefon sem kell hozzá de telefon már mindenkinél van. De kB bármivel lehet szerintem nekem eddig a legjobban az tetszett hogy érdekelné a parfümöm neve 😆.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!