Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szuperalfákért (a sima alfábbnál is alább férfiak) bármit megtesznek a nők? A bétákért pedig sosem hoznak áldozatot?
Áruld már el, hogy ki az a szuperalfa. Én úgy érzem, hogy álmaim férfija a párom, és kíváncsi vagyok, hogy mennyire illik bele a szuperalfa fogalmába.
Nem tudom, milyen áldozatra gondolsz, de bizonyos áldozatokra senkiért nem lennék hajlandó.
20/L
Erről a kérdésről a "Dragon Ball" jutott eszembe.
Ember < csillagharcos < szupercsillagharcos. :D
A mese alapján bőven van még, hová fejlődni. 29/F
Izé...mi az ALFA és a SZUPERALFA?
Pl. mi az a srác, aki egy szennyvíztelepen, az ülepítőmedencéből halássza ki a darabos trutyit napi 12 órában minimálbérért, de 30 centis a kukaca, és úgy néz ki, mint Zac Efron?
És mi az a srác, aki olyan külsőre mint Joah Hill, de havi 800-at keres, cége van, budán lakik, és sportkocsival jár. És egy csomó sportoló és modell csaja volt.
Ami engem illet, én a koszinusz alfákért vagyok oda.
21/L
9.
Én nem értek egyet a kérdező baromságával, a válaszom pedig teljesen félre lett értve, én azt írtam le, hogy a regényben ami egy antiutópiát mutat be, hogyan is működött ez, ott tényleg voltak ilyen "rangsorok", szerintem alapból onnan vették az ötletet az első idióták akik ezt kitalálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!