Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok egy 22 éves srácról, ha kiderül, hogy még nem volt barátnője?
Szerintem ezzel nincs baj mivel ez az ő döntése és ha eddig nem volt barátnője akkor vagy ő nem szerette volna vagy egyszer visszautasították és nem mert többet lányok közelébe menni/ismerkedni velük
El kell fogadni őt
De mit tudhatok én...
Nekem sem volt még soha barátom, pedig 24 éves vagyok.
Én nem gondolom, hogy bármiről is lekéstél volna, majd jön a megfelelő személy, amikor jönnie kell.
Én nem szívesen kezdenek olyan sraccal,akinek nem volt meg kapcsolata,több okból.
Az egyik,hogy nem tudna megfelelően lereagalni egy párkapcsolati problémát,mert meg sosem volt része benne. A másik,hogy tapasztalat hiányában nem tudna,hogy pontosan milyen part is keres,a harmadik,hogy kb az emberiség 0.1 százaléka marad együtt élete első párjával,szóval kicsi az esély,hogy velem oregednel meg,és 22 évesen már pár éven belül szeretnek családot alapítani. A szuzesseggel nincs problémám.
22N
Lehet lepontozni,de akkor is sok ember véleménye hasonló az enyémhez. Mégegyszer akkor: NEM a szuzesseggel vagy a tapasztalatlansággal van gond,hanem hogy ha szűz,akkor valószínűleg nem volt hosszútávú kapcsolata és a tapasztalat hiány miatt NEM tudja,hogy hogy kell kezelni bizonyos helyzeteket. Ez TENY. Sajnálom,ha ezzel néhány tyúkszemre rátaposok.
22/N
A párkapcsolatoknak a 16-20 éves korosztályban azért van ertelme(meg akkor is,ha nem hosszútávú),mert így megtapasztalod,hogy mi az,amit szeretnel/nem szeretnél egy kapcsolatban. Így később nagyobb hatékonysággal fogsz tudni olyan part választani,akivel jobban osszeilletek.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!