Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meneküljek egy olyan nő elől aki elsőre normálisnak tűnt, de kiderült, hogy perverz szakmája van és abban éli ki magát?
Figyelt kérdés
29 éves (mérnök) férfi vagyok, megismerkedtem egy 26 éves nővel, aki nőgyógyász orvos, ami már önmagában is fura hogy lehet egy nő nőgyógyász. Ráadásul amint kiderült épp most szakosodik azon belül is annak az egyik leggusztustalanabb alágazatába, tehát olyanokkal foglalkozik hogy felvágja a beteg nők méhét meg petefészkét és abban turkál. És amikor megkérdeztem miért ezt a szakmát választotta, azt mondta hogy "mindenkinek megvan a maga perverziója".
Ezek után már biztos, hogy kettyós nő? Menekülni kell?
2020. máj. 22. 20:14
21/27 anonim válasza:
Tyuha, hallod, van baj veled...
23/27 anonim válasza:
A lehető legnagyobb jószándékkal mondom, hogy látogass meg egy pszichológust, ha az orvoslást valamilyen fura fétisnek tartod.
24/27 anonim válasza:
Adj esélyt neki, nekem kihívás lenne.
25/27 anonim válasza:
Több nő is jobban szereti ha heteró nő a nőgyógyásza. Tehát ez nem perverz. Nőgyógyász-onkológus akar lenni a szak??
26/27 anonim válasza:
Ja kérdező tudtad,hogy sok mezőgazdasági mérnök vagy állatorvos lány keményebb dolgot is csinál. Pl inszeminálás előtti petefészek öblítés,miközben a tehén f*sik.
27/27 anonim válasza:
ez most vagy troll kérdés, vagy tényleg ennyire alacsony az intelligenciád. szerintem az első, úgy hogy nem is írok rá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!