Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meneküljek egy olyan nő elől aki elsőre normálisnak tűnt, de kiderült, hogy perverz szakmája van és abban éli ki magát?
29 éves (mérnök) férfi vagyok, megismerkedtem egy 26 éves nővel, aki nőgyógyász orvos, ami már önmagában is fura hogy lehet egy nő nőgyógyász. Ráadásul amint kiderült épp most szakosodik azon belül is annak az egyik leggusztustalanabb alágazatába, tehát olyanokkal foglalkozik hogy felvágja a beteg nők méhét meg petefészkét és abban turkál. És amikor megkérdeztem miért ezt a szakmát választotta, azt mondta hogy "mindenkinek megvan a maga perverziója".
Ezek után már biztos, hogy kettyós nő? Menekülni kell?
Az a szakmája, hogy ivartalanít más nőket, nőként. Kb ilyen futószalagon, legalábbis napi többet is.
Ez olyan mintha nekem férfiként az lenne a "perverzióm" ami egyben a szakmám, hogy futószalagon jönnek a férfiak akiket kiherélek.
Nem hiszem, hogy viccelt amikor ezt mondta.
Igen húha és a fogorvosok is milyen perverzek, hogy fogakat húznak ki, meg az agysebészek is, hogy agyakban turkálnak, fujfuj. 😂
Ritkán látni ilyen őszintén buta embert, mint ez a kérdező.
Te jó ég, szerinted azok a nők örömükben vetetik ki a méhüket? Betegek, ő meg segít rajtuk, sz orvoslás hivatás!
Miért perverzebb egy nő nőgyógyász mint egy férfi? Egy nő talán tudja milyen menstruálni, milyen szülni. Szerintem szuper csaj lehet, komoly szakmával, te meg nagyon éretlen vagy.
Hirtelen el is felejtettem, kiktől kérek tanácsot. Nem tudom pontosan milyen emberek vannak itt, de van egy erős sejtésem.
Ha egy férfinak az egyik karja fél centivel hosszabb mint a másik, vagy izgul a női lábakra (lábfétises) vagy nem él külön a szüleitől 20 évesen, vagy nem volt barátnője 12 éves koráig akkor az egy UFÓ, Mulder ügynök esete, hívni kell az FBI-t és szóba sem állni vele!
De ha egy nőnek az a perverziója, hogy más nők ivarszervrendszerét amputálja, abban semmi gyanús nincsen, mégis hogy merek feltételezni róla bármi rosszat/furcsát??
Na ez az itteni színvonal, dióhéjban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!