Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem olyan érdeklődőek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem olyan érdeklődőek már a nők, mint régen?

Figyelt kérdés

Ismerjük azt a kijelentést, hogy régen minden jobb volt... a videójáték, a sorozatok, a filmek minősége, a narancs édesebb volt... bezzeg a mi időnkben.

De én csak 23 vagyok.

Emlékszek, hogy 9 éve mennyire más volt még a világ jó értelemben.

A nők nem féltek még a neten ismerkedéstől, nyitottak voltak és akár még kezdeményezők is.

És hova jutottunk...

Szerintetek miért van ez?

2020. máj. 22. 00:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
56%
Teljes mértékben igazad van... Korodbeli vagyok, de szerintem a nők változnak meg húsz felett. Valamiért sokkal zárkózottabbak lesznek meg pár csalódás után már nem kezdeményeznek annyira és nem nyitottak mint mikor még nincs tapasztalatuk.
2020. máj. 22. 14:02
 22/31 A kérdező kommentje:
Kedves 21-es: Végre. Más is látja...
2020. máj. 22. 15:40
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg életkori sajátosság. A mai 14 éves lányok most is nyitottabbak, jobban jelölgetik a pasikat meg írnak rájuk vagy huppannak random az ölükbe a buszos osztálykiránduláson, stb.

Vannak, amik sosem változnak. Ez az, amit mindig mondogat az idősebb generáció, hogy "ha a mai eszemmel lennék újra fiatal", akkor valószínűleg én sem utasítottam volna el sem a duci, de amúgy szép arcú lányt, sem a fogszabályzós szeplős csajt (akikből mindkettőből nagyon fullos csaj lett 20 fölött) és nem csináltam volna azt, amit abban a korban rajtam kívül a legtöbb srác, hogy volt 3 lány, aki nagyon bejött majdnem mindenkinek és ha egyiknek se jöttünk be, akkor inkább lementünk focizni, átmentünk haverhoz Xboxozni vagy neten néztünk hülyeségeket. De akkoriban eszünkbe nem jutott így rágörcsölni a csajozásra, igazából kicsit szívtuk is a vérét annak, aki becsajozott, hogy utána már nem lógott velünk annyit.

2020. jún. 1. 14:19
 24/31 anonim ***** válasza:
65%
és kérdező, ez a tendencia egyre csak lejjebb fog csúszni, egyre kevésbé lesznek a nők érdeklődőek, mert egy re több és több pasi próbálkozik még a kissé átlag alatti nőknél is. Egy gyufaszálat sem kell szinte keresztbe tenniük az átlag nőknek, mert annyi pasi próbálkozik náluk, hogy csak választaniuk kell.
2020. jún. 1. 16:00
 25/31 anonim ***** válasza:
63%

A sok pròbálkozó nem feltétlen jó dolog. A próbálkozòk 90%-a legalább full lúzer, vagy zaklatò.

Normális pasi két-három évente hajt rám, pedig nem vagyok se buta, se csúnya.

A legtöbb pasi a r*bancokra hajt, az instababàkra. Hát na ők megtehetik, hogy vàlogatnak, mert napi szinten zaklatjàk őket idióták.

Nem a buta p*csákra kell menni 🤷‍♀️

2020. jún. 1. 16:12
 26/31 anonim ***** válasza:
26%

Normális pasi két-három évente hajt rám,

Az a baj, hogy nektek a normális pasi aki ilyen ficsúr szépfiú, mérnökként 500 nettót kereső, apuka orvos, van nagy lakás, 10+ milliós járgány.

2020. jún. 1. 16:36
 27/31 anonim ***** válasza:
72%

Nekem a normális pasi:

helyes, kedves,talpraesett, lehet vele beszélni (lelki ès műveltségi kérdésekben), el lehet vele képzelni a jövőt, magabiztos, felelőssègteljes.

De èn ugyanezeket nyújtani tudom. A keresete nem érdekel, eltartom magamat.

2020. jún. 1. 17:24
 28/31 anonim ***** válasza:
22%

26-27 Ez így olyan gyönyörű volt.

Női szótár: helyes

férfi szótár: szépfiú

női szótár: kedves

férfi szótár: ficsúr

női szótár: talpraesett, lehet vele beszélni (lelki ès műveltségi kérdésekben)

férfi szótár: mérnökként 500 nettót kereső

női szótár: el lehet vele képzelni a jövőt

férfi szótár: apuka orvos

női szótár: magabiztos, felelőssègteljes

férfi szótár: van nagy lakás, 10+ milliós járgány

"A keresete nem érdekel, eltartom magamat."

Ezzel máris ütötted az "el lehet vele képzelni a jövőt" állításodat. Milyen jövőt tudnál elképzelni egy olyan emberrel, akinek nincs saját lakása (és a családjának sem), mert 0-ról indult és 200 körül keres?

Ha továbbtanul, akkor több évre inaktívvá válik, utána 1-2 évet gyakornokoskodik meg s...et nyal, mire egyáltalán elkezd többet keresni, mint amit mondjuk érettségivel tudna. És akkor is olyan irányba kell tovább tanulnia, ami kifejezetten a pénzért történik. Ha őt más terület érdekli, akkor ez sem opció.

2020. jún. 1. 18:08
 29/31 A kérdező kommentje:

Nem értek egyeta 28-sal.

Magyarországon azért lettek magasabbak a válások az EU-ba lépés után, mert nyugatiasodtak a lakosok.

Azaz pénzköszpontúakká váltak.

Úgy vélem, hogy a közösen megszerzett anyagi javak kovácsolják össze eléggé a párokat ahhoz, hogy együtt is maradjanak tartósan.

2020. jún. 1. 18:24
 30/31 anonim ***** válasza:
94%

Nem érdekel, hogy mennyit keres. Mert amennyit én keresek, abból is meg tudunk élni. Az érdekel,hogy dolgozik-e. Nem fogok eltartani senkit. De ha dolgozik, és nem milliárdos, hát nagy dolog.

Lehet a nőkre fogni, hogy lúzerek vagytok, de attól nem lesztek jobbak^^

/a privizgetőknek üzenem, hogy VAN vőlegényem, nem akarok d*gni és nem akarom megnézni senki farkàt/

2020. jún. 1. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!