Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem olyan érdeklődőek már a nők, mint régen?
Ismerjük azt a kijelentést, hogy régen minden jobb volt... a videójáték, a sorozatok, a filmek minősége, a narancs édesebb volt... bezzeg a mi időnkben.
De én csak 23 vagyok.
Emlékszek, hogy 9 éve mennyire más volt még a világ jó értelemben.
A nők nem féltek még a neten ismerkedéstől, nyitottak voltak és akár még kezdeményezők is.
És hova jutottunk...
Szerintetek miért van ez?
Valószínűleg életkori sajátosság. A mai 14 éves lányok most is nyitottabbak, jobban jelölgetik a pasikat meg írnak rájuk vagy huppannak random az ölükbe a buszos osztálykiránduláson, stb.
Vannak, amik sosem változnak. Ez az, amit mindig mondogat az idősebb generáció, hogy "ha a mai eszemmel lennék újra fiatal", akkor valószínűleg én sem utasítottam volna el sem a duci, de amúgy szép arcú lányt, sem a fogszabályzós szeplős csajt (akikből mindkettőből nagyon fullos csaj lett 20 fölött) és nem csináltam volna azt, amit abban a korban rajtam kívül a legtöbb srác, hogy volt 3 lány, aki nagyon bejött majdnem mindenkinek és ha egyiknek se jöttünk be, akkor inkább lementünk focizni, átmentünk haverhoz Xboxozni vagy neten néztünk hülyeségeket. De akkoriban eszünkbe nem jutott így rágörcsölni a csajozásra, igazából kicsit szívtuk is a vérét annak, aki becsajozott, hogy utána már nem lógott velünk annyit.
A sok pròbálkozó nem feltétlen jó dolog. A próbálkozòk 90%-a legalább full lúzer, vagy zaklatò.
Normális pasi két-három évente hajt rám, pedig nem vagyok se buta, se csúnya.
A legtöbb pasi a r*bancokra hajt, az instababàkra. Hát na ők megtehetik, hogy vàlogatnak, mert napi szinten zaklatjàk őket idióták.
Nem a buta p*csákra kell menni 🤷♀️
Normális pasi két-három évente hajt rám,
Az a baj, hogy nektek a normális pasi aki ilyen ficsúr szépfiú, mérnökként 500 nettót kereső, apuka orvos, van nagy lakás, 10+ milliós járgány.
Nekem a normális pasi:
helyes, kedves,talpraesett, lehet vele beszélni (lelki ès műveltségi kérdésekben), el lehet vele képzelni a jövőt, magabiztos, felelőssègteljes.
De èn ugyanezeket nyújtani tudom. A keresete nem érdekel, eltartom magamat.
26-27 Ez így olyan gyönyörű volt.
Női szótár: helyes
férfi szótár: szépfiú
női szótár: kedves
férfi szótár: ficsúr
női szótár: talpraesett, lehet vele beszélni (lelki ès műveltségi kérdésekben)
férfi szótár: mérnökként 500 nettót kereső
női szótár: el lehet vele képzelni a jövőt
férfi szótár: apuka orvos
női szótár: magabiztos, felelőssègteljes
férfi szótár: van nagy lakás, 10+ milliós járgány
"A keresete nem érdekel, eltartom magamat."
Ezzel máris ütötted az "el lehet vele képzelni a jövőt" állításodat. Milyen jövőt tudnál elképzelni egy olyan emberrel, akinek nincs saját lakása (és a családjának sem), mert 0-ról indult és 200 körül keres?
Ha továbbtanul, akkor több évre inaktívvá válik, utána 1-2 évet gyakornokoskodik meg s...et nyal, mire egyáltalán elkezd többet keresni, mint amit mondjuk érettségivel tudna. És akkor is olyan irányba kell tovább tanulnia, ami kifejezetten a pénzért történik. Ha őt más terület érdekli, akkor ez sem opció.
Nem értek egyeta 28-sal.
Magyarországon azért lettek magasabbak a válások az EU-ba lépés után, mert nyugatiasodtak a lakosok.
Azaz pénzköszpontúakká váltak.
Úgy vélem, hogy a közösen megszerzett anyagi javak kovácsolják össze eléggé a párokat ahhoz, hogy együtt is maradjanak tartósan.
Nem érdekel, hogy mennyit keres. Mert amennyit én keresek, abból is meg tudunk élni. Az érdekel,hogy dolgozik-e. Nem fogok eltartani senkit. De ha dolgozik, és nem milliárdos, hát nagy dolog.
Lehet a nőkre fogni, hogy lúzerek vagytok, de attól nem lesztek jobbak^^
/a privizgetőknek üzenem, hogy VAN vőlegényem, nem akarok d*gni és nem akarom megnézni senki farkàt/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!